Michał96 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Cześć. Najpierw chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomagali mi w warsztacie tego modelu. Pomimo ciężkiego początku udało mi się jakoś doprowadzić model do przyzwoitego wyglądu Model to stara i wszystkim raczej znana Tamiya. Malowany aerografem-farby-pactry. Zapraszam do oglądania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Model bardzo ładny, tylko zdjęcia mogłyby być lepsze. To był szybki projekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 mało widac. czy ten ktoś to spadochroniarz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 Dzięki , postaram się zrobić więcej zdjęć na czarnym tle. Żołnierz to spadochroniarz, Falshmirjager-czy jakoś tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Najlepiej wykonany z Twoich modeli - zwłaszcza malarsko.Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyvirus Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Modelik całkiem fajny. Podoba mi się brudzenie i obicia. Będzie, że się czepiam, ale spadochroniarz jest umundurowany i wyposażony w sprzęt z późnego okresu wojny, i jakoś mi nie pasuje do Panzer II. Popraw lufę karabinku figuranta bo lekko wygląda na skrzywioną . Powodzenia przy kolejnych projektach !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Dzięki. Masz rację uzbrojenie figuki nie pasuje do tego okresu wojny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Świetny model. Szczególnie podoba mi się malowanie i brudzenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Jak wypowiadałem się już w warsztacie - model jak i podstawka super . Życzę kolejnych udanych projektów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 No dzięki, zobaczymy co wyjdzie z T-70 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Tak sobie ogladam i chyba sie zdecyduje w koncu na pzII :-) ps ale goscia trzeba tu wywalic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 No szczerze polecam Figuranta zostawię, ale wiem że nie pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts