Michał96 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Cześć. Najpierw chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomagali mi w warsztacie tego modelu. Pomimo ciężkiego początku udało mi się jakoś doprowadzić model do przyzwoitego wyglądu Model to stara i wszystkim raczej znana Tamiya. Malowany aerografem-farby-pactry. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Model bardzo ładny, tylko zdjęcia mogłyby być lepsze. To był szybki projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 mało widac. czy ten ktoś to spadochroniarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Dzięki , postaram się zrobić więcej zdjęć na czarnym tle. Żołnierz to spadochroniarz, Falshmirjager-czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Najlepiej wykonany z Twoich modeli - zwłaszcza malarsko.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Modelik całkiem fajny. Podoba mi się brudzenie i obicia. Będzie, że się czepiam, ale spadochroniarz jest umundurowany i wyposażony w sprzęt z późnego okresu wojny, i jakoś mi nie pasuje do Panzer II. Popraw lufę karabinku figuranta bo lekko wygląda na skrzywioną . Powodzenia przy kolejnych projektach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 8 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2012 Dzięki. Masz rację uzbrojenie figuki nie pasuje do tego okresu wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Świetny model. Szczególnie podoba mi się malowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Jak wypowiadałem się już w warsztacie - model jak i podstawka super . Życzę kolejnych udanych projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 No dzięki, zobaczymy co wyjdzie z T-70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Tak sobie ogladam i chyba sie zdecyduje w koncu na pzII :-) ps ale goscia trzeba tu wywalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 No szczerze polecam Figuranta zostawię, ale wiem że nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi