GrzesiekW Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Zostaw takie jak teraz - super wygląda. jakieś zacieki i inne cuda ale tak jak jest teraz jest super . Zastanawiam się czy warto dawać teraz te uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Może dodam je na końcu. Najgorzej z brudzeniem. Jest to 15 lat po wojnie, powinien być cały w rdzy... Może zmienić czas? Bez złomiarzy, tylko jakieś dziecko które się bawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 A tak właściwie 15 lat po wojnie to jakiś 1960 rok. Nie jestem pewien czy w tym czasie taka rozwalona fabryka miałaby jeszcze prawo bytu - no chyba że po NRD-owskiej stronie bo tam rządzili ruscy, ale wtedy nic po Amerykanach tam by nie było. Amerykanie i zachodnia Europa napewno pompowały kupę kasy w odbudowę Niemiec i w tym czasie pewno już było tam łądnie i czyściutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Michał mówiłem powoli Może zmienić czas? Bez złomiarzy, tylko jakieś dziecko które się bawi? Zdecydowanie tak. Maszyna która z założenia musiałaby być prototypem wzbudziłaby ogromne zainteresowanie służb technicznych. ogrodź ją jakimś drutem ub taśmą i postaw amerykańca jako wartownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Poprzednicy mają rację. Też o tym myślałem ale nie chciałem mieszać - w końcu to twoja wizja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 Poprzednicy mają rację. Też o tym myślałem ale nie chciałem mieszać - w końcu to twoja wizja. Wszystko to co myślicie, proszę żebyście pisali Świetny pomysł z tym amerykańcem, zaraz poszukam figurek. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 No i tak to wygląda po sido, łoszu i biedronce. Teraz czas na obicia i troszkę rdzy. A jak myślicie-jak mam ubrudzić bebechy z wnętrza modelu? rdza i obicia czy jakoś inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 co do figurki to myślę, że dobry byłby ten w płaszczy z tego zestawu http://www.mojehobby.pl/Dragon-Advance-to-the-Rhine-US-1st-Army-at-Remagen-1945--p-1-200267.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 No fajny jest. Mi się jescze ten zestaw podoba http://www.mojehobby.pl/MiniArt-U.S.-JEEP-CREW-and-MP-p-1-1227993.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 No i po dwóch filtrach, obiciach i zaciekach wygląda tak. Chyba nię będę sypał na niego gruzu. Jutro zrobię gąsienice i finisz. Następnie zabieram się za podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charsz Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Jako, ze zamierzam za jakis czas tez budowac tego potworka natknalem sie na ten temat. Pozwole sobie wiec odgrzebac i zapytac czy przez ostatni rok cos sie ruszylo z podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi