taurus Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Hello guys,Przedstawiam mój pierwszy model w tym forum Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 No to debiut z grubej rury. Tak patrzę, patrzę i nie mogę dojrzeć powodów do czepiania się ;) A tak na serio, podoba mi się wash, wyrazisty i dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Chociaż to nie mój klimat, to model podoba mi się. Staranny, żadnej przesady - nawet w podwieszeniach, i rozsądne malowanie bez pancernego łosza. Oraz - co by nie mówić - egzotyczne malowanie (czyli nie nasze i nie amerykańskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Ładny w każdym calu ,"szesnastka" prosto z pudła czy coś dodałeś od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Chciałbym dodać, nic, wszystko jest po wyjęciu z pudełka(Sorry for my bad Polish) Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 (Sorry for my bad Polish) Your polish is well like your F-16 Dla mnie bardzo fajnie zrobiony falcon Jakie to malowanie? w sensie z jakiego kraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo ładny Norweg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Thanks for comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Pierwsze zdjęcie pomyliłem z oryginałem... Love it, very nice job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Super model ,profesjonalizm z grubej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi