Skocz do zawartości

[WN] Trumpeter 12.8cm PAK 44 Waffentrager Krupp 1 1:35- SF

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie ma sensu mierzyć szerokości okien, czy ilość drutów zbrojeniowych jest tyle, a powinno być tyle, ilości desek dachowych itd... Jak dla mnie rewelacja z superem, a nawet etrasem, ponieważ jestem fanem tzw. Panzerwaffe '46. Czekam teraz na figurynki.

PS. to będzie obsługa działa czy grenadierzy również?

• Odpowiedzi 113
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Raczej to będzie opuszczony pojazd, a gdzieś pod murem będą siedzieli dwaj Niemce. To ma być podstawka pokazująca ,,koniec" potęgi III Rzeszy.

Napisano

Czyli upadek Berlina, też fajnie, chociaż myślałem, że będzie to scenka ukazująca obronę, a nie upadek.

Napisano

Fakt, Stalingrad idealnie pasuje, np. figurki z setu S-3030 lub POW.

Napisano

No Wojtku jak zwykle stanąłeś na wysokości zadania... pięknie się wszystko prezentuje

Raczej to będzie opuszczony pojazd, a gdzieś pod murem będą siedzieli dwaj Niemce. To ma być podstawka pokazująca ,,koniec" potęgi III Rzeszy.

Z taką małą lufką to raczej początek rzeszy

Napisano

Dzięki za komentarze. Z figsami postaram się uporać jak najszybciej.

Co z tego, że ma dużą lufę jak przeładowanie jej zajmowało pewnie 20 sek jak nie więcej, a poza tym pojazd miał w zapasie tylko 6 pocisków ? ? ?

• 2 weeks later...
Napisano

Witam.

Takie szybkie pytanie. Co sądzicie jakby wstawić tych dwóch rusków patrzących się na Waffentragera ? ? ?

Napisano
Witam.

Takie szybkie pytanie. Co sądzicie jakby wstawić tych dwóch rusków patrzących się na Waffentragera ? ? ?

Cena mnie odstrasza ale fajnie by się sprezentowali z całością

Napisano

Luknijcie sobie tez na te figurki:

TANK MODEL 35037 SOVIET INFANTRY. KURSK 1943

TANK MODEL 35063 RED ARMY SCOUTS. SUMMER 1943-45

Cena ciut niższa, ale powiem szczerze, że Tank produkuje ładniejsze figurki, przynajmniej paszcze mają cywilizowane, a nie jakieś maszkarony przeskalowane jak to często się widzi w figurkach z żywicy.

Napisano

Skala szczególnie spodobał mi się ten drugi zestaw, ale musiałbym pomyśleć jak ich tam wkomponować. Na razie temat figurek jest cały czas otwarty.

Napisano

Jak to gdzie? Na podstawce

A tak poważnie, to od strony działa. Możesz również jednego wstawić do warsztatu. Jak stryjenka sobie życzy.