wolfenstein Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Witam Model wykonany jest "standard" z wyjątkiem uchwytów. liny są Eureka XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Bardzo fajnie ci wyszedł. Nie za brudny, nie za czysty. Podoba mi się cieniowanie. Jakie masz ogólne wrażenia po sklejeniu tego mastodonta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 21 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2012 Ładny model, ładne i łatwe w montażu.Łańcuchy są problemem, grube i twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Bardzo przypadł mi do gustu. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Fajny model tylko na tym czerwonym tle głupio się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Model całkiem ładny, tylko otwory ulgowe w kołach trzeba było nawiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Ładnie wymalowany. Świetnie cieniowanie, szczególnie widoczne na spodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Rozumiem tło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Bardzo mi się podoba, szczególnie to cieniowanie. Jedynie pordzewiałe gąski mi nie leżą. A tak btw. co sądzicie o modelach PST; jak ze składalnością, jakością plastiku, detalem, trudnością itp. bo zastanawiam się, czy sobie jakiegoś ichniego ruska nie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Z tego co wiem ten model nie jest przyjemny i łatwy w składaniu, a Tobie wyszedł wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Bardzo fajne malowanie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 fajny ten rusek i ladnie pomalowany ...zwlaszcza ze taki maluch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Piękna robota! Aż się prosi o jakąś fajną podstawkę Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Tło ciekawe, ale jest go za dużo. Poprzycinał bym te foty. A czołg wygląda fajnie. Gaski trochę marne, ale to wina producenta. Gaski w 72 to bardzo poważna sprawa. Jak a marne, to pozostaje zrobienie wraka bez nich, albo utopienie ich w błocie ,-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi