Skocz do zawartości

M1132 STRYKER TRUMPTER1/35

mały15

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie nie jestem zobowiązany do oceniania, zwłaszcza, że sam jestem początkujący i zrobiłem dotychczas 4 modele, ale chłopie powiem Ci jedno, masz ogromne parcie na brudzenie Ja osobiście wiedząc, że mam jeszcze niewielkie doświadczenie, rezygnuje z brudzenia, na rzecz washa, zacieków + kurzenia. Model, trudno mi powiedzieć czy prawidłowo wykonany bo tak jest strasznie upaćkany, że nie wiele widać No ale może, dzięki temu szybciej zdobędziesz wprawę O gustach się nie dyskutuję, ale ja nie przesadzałbym jeszcze z brudzeniem, a skupiłbym się jeszcze na poprawnym wykonywaniu modelu + washa. Sam mam ochotkę na zrobienie Stryker`a no ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie. Działaj dalej i się nie zrażaj, nie chce byś się zniechęcał moją opinią! Więc czym prędzej kładź ręce na nowym modelu i działaj

O kurde. Zasadniczo to można by powiedzieć że za bardzo upaćkany, ale być może tak lubisz.

Teraz konstruktywny krytycyzm:

Jeżeli już tak bardzo lubisz upaćkane modele, to brakuje brudzenia wnęk kół, błoto wszędzie dookoła, na oponach jeszcze mokre, a we wnękach pusto.

Anteny wyglądają na za grube i krzywe.

Dosc kontrowersyjne wykonanie, generalnie widac ze fajny pojazd , ale przy tym bloceniu potrzebna jest konsekwencja. Mozemy sobie wyobrazic sytuacje w ktorej ten pojazd sie tak zarabal , ale jak to sie stalo ze ja na nadkolach widze zielony kolor? Co do reszty to mi sie podoba.

Tak jak Koledzy wcześniej napisali odnośnie ubłocenia, troszkę za dużo tego błota, a to u góry pojazdu zdecydowanie szpeci, trochę ten model. I czerwone elementy z przodu pojazdu wyglądają odrobinę na niechlujnie-krzywo pomalowane, co widać na piątym i przed ostatnim zdjęciu. Z tego co na zdjęciach widać, metodą suchego pędzla dosyć wybiórczo potraktowałeś górę pojazdu.

Jak zauważono niewiele widać poprzez brudzenie. poza tym nie wiem w jaki sposób .50 została tak upaćkana. Ogólnie widzę że model sklejony i pomalowany schludnie, lecz pamiętaj na przyszłość by nie przesadzać z brudzeniem, skup się na wash-u i brudzeniu w sposób rzeczywisty.

Życzę powodzenia przy następnym modelu.

Hej,

Co do modelu to o ile mogę ocenić ... jest ładnie i czysto sklejony. Merytoryczności nie jestem w stanie ocenić, bo na współczesnej pancerce się nie znam.

Co do błotka... w rzeczywistości widziałem bardziej ubłocone pojazdy, ale tu brakuje kosekwencji... w obszarach które zaznaczyłem wg mnie powinno być najwięcej błota... a tam go nie ma

obraz028x.jpg