mały15 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Witam przedstawjam kolejny mój model . Mam nadzieje że zrobiłem postępy od poprzedniego modelu. Wszystkie uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dekalotes Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 W sumie nie jestem zobowiązany do oceniania, zwłaszcza, że sam jestem początkujący i zrobiłem dotychczas 4 modele, ale chłopie powiem Ci jedno, masz ogromne parcie na brudzenie Ja osobiście wiedząc, że mam jeszcze niewielkie doświadczenie, rezygnuje z brudzenia, na rzecz washa, zacieków + kurzenia. Model, trudno mi powiedzieć czy prawidłowo wykonany bo tak jest strasznie upaćkany, że nie wiele widać No ale może, dzięki temu szybciej zdobędziesz wprawę O gustach się nie dyskutuję, ale ja nie przesadzałbym jeszcze z brudzeniem, a skupiłbym się jeszcze na poprawnym wykonywaniu modelu + washa. Sam mam ochotkę na zrobienie Stryker`a no ale zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie. Działaj dalej i się nie zrażaj, nie chce byś się zniechęcał moją opinią! Więc czym prędzej kładź ręce na nowym modelu i działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 O kurde. Zasadniczo to można by powiedzieć że za bardzo upaćkany, ale być może tak lubisz. Teraz konstruktywny krytycyzm: Jeżeli już tak bardzo lubisz upaćkane modele, to brakuje brudzenia wnęk kół, błoto wszędzie dookoła, na oponach jeszcze mokre, a we wnękach pusto. Anteny wyglądają na za grube i krzywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Trudno ocenić coś więcej niż brudzenie, choć pod tą warstwą syfu wydaje się być dość łądnie zrobiony. Zdecydowanie zbyt dużo błota, a na górze wygląda bee. Nastepny model zrób bez marasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Dosc kontrowersyjne wykonanie, generalnie widac ze fajny pojazd , ale przy tym bloceniu potrzebna jest konsekwencja. Mozemy sobie wyobrazic sytuacje w ktorej ten pojazd sie tak zarabal , ale jak to sie stalo ze ja na nadkolach widze zielony kolor? Co do reszty to mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Tak jak Koledzy wcześniej napisali odnośnie ubłocenia, troszkę za dużo tego błota, a to u góry pojazdu zdecydowanie szpeci, trochę ten model. I czerwone elementy z przodu pojazdu wyglądają odrobinę na niechlujnie-krzywo pomalowane, co widać na piątym i przed ostatnim zdjęciu. Z tego co na zdjęciach widać, metodą suchego pędzla dosyć wybiórczo potraktowałeś górę pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Jak zauważono niewiele widać poprzez brudzenie. poza tym nie wiem w jaki sposób .50 została tak upaćkana. Ogólnie widzę że model sklejony i pomalowany schludnie, lecz pamiętaj na przyszłość by nie przesadzać z brudzeniem, skup się na wash-u i brudzeniu w sposób rzeczywisty. Życzę powodzenia przy następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Jak dla mnie za bardzo upaćkany. Brak szkiełka przy reflektorze obok km. Tyle zdążyłem zobaczyć pod tą warstwą błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Hej, Co do modelu to o ile mogę ocenić ... jest ładnie i czysto sklejony. Merytoryczności nie jestem w stanie ocenić, bo na współczesnej pancerce się nie znam. Co do błotka... w rzeczywistości widziałem bardziej ubłocone pojazdy, ale tu brakuje kosekwencji... w obszarach które zaznaczyłem wg mnie powinno być najwięcej błota... a tam go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 model fajny. Bardziej upaćkać nadkola i będzie ok. Praca z błotem jest trudna, sam się o tym przekonałem topiąc humvee w błocie. Pośpiech jest złym doradcą. Popracuj dalej a następne model będą lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mały15 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Wiem troche przesadziłem z tym błotem .Ale właśnie dlatego napisałem że wszystkie uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Ważne to się nie poddawać i kleić dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi