B@RT3K Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Cześć !!! Chce wam pokazać model tygrysa ... tak znów tygrysa , chce się zemścić za poprzednie niedane próby przy tygrysach. Jest to zestaw dragona, przyjemnie się go składało. Robiłem kamo zimowe, a właściwie bardzo późno zimowe bo białego tam dużo nie ma ;) Można powiedzieć test przed konkursem , a zarazem powrót po 2 latach do skali 1/72 oceńcie sami ten powrót. Starałem się robić ładne zdjęcia w innym miejscu i trochę innymi ustawieniami są lepsze od poprzednich ale nie takie jakich oczekuje . Muszę także wspomnieć o niedociągnięciach takich jak lewitujące liny, nienawiercony km, i nie jestem pewien czy czasami gąski źle nie leżą. ;) A więc GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Skala - dla mnie masakra. W niektórych miejscach wyszedł jakby był zardzewiały. Gaski faktycznie nie specjalnie siadły. walcz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Dzięki ;) No "jakby zardzewiały" wygląda tak przez ustawienie balansu bieli w aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Powiem tak, zimowe kamo wyszło nie najgorzej, zwłaszcza na dachu. Za to brudzenie zupełnie nie przypadło mi do gustu, jest go zdecydowanie za dużo, zwłaszcza na górnych powierzchniach, dodatkowo wygląda dość monotonnie. Wydechy jak dla mnie za mocno zardzewiałe, a za lekko okopcone no i z tego co widzę, odwrotnie przykleiłeś osłony wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Ha, no to się okazało więcej baboli, mam zamiar naprawić babole i zdjęcia zrobić na innym tle żeby lepiej wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 brak etapu washa sprawił, że niestety wygląda płasko. natomaist malowanie jest bardzo interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Kurde, robiłem washa nie rozumiem że większość osób mówi że go nie widać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Ciekawe malowanie i dobrze wykonany zimowy kamuflaż. Podoba mi się efekt rdzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 No to tak zrobiłem fotki na innym tle no nie wiem oceńcie sami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Cześć właściwie to zamieszczam galerie po raz 3 ;) Ale dorwałem na weekend lustrzankę i statyw to zrobiłem o niebo lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Sam widzisz jak jakość zdjęć ma wpływ na odbiór pracy. Na ostatnich zdjęciach dużo lepiej wygląda niż na pierwszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Góra + wieża jest jak najbardziej ok. Fajny efekt zimowego kamo, jaka metoda? Na lakier do włosów? Dobrze położone kolory, ogólnie mile dla oka. Co do minusów. Rzeczywiście mało widoczny wash. Błoto nieciekawe, z czego robiłeś? Wydechy też dziwne, mało okopceń. Grille miejscami Ci się pozatykały farbą Ogólnie jest ok, pozdrawiam i czekam na dalsze prace, walcz Matthew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Dzięki, tak jest to metoda na lakier do włosów. Co do błota to macie raację ponieważ robię błoto raczej domowymi metodami np: Pigment, gipsy, piasek itp , nie posiadam żadnych fikserów czy żywic akrylowych :/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kc13 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 ładnie go pobrudziłes modelik ładny 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Przód źle spasowany zdecydowanie psuje odbiór, nie docisnałeś przedniej plyty poziomej ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi