athlon5 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Model zrobiłem już kilka dni temu ale ,że zawsze dostaję baty za tempo( kosztem jakości) nie wystawiałem.Jednak dziś daje fotki bo na forum ostatnio mniej nowych tematów a i istniejące jakby zapadły w zimowa drzemkę Pudełkowy T-90 do Zvezdy.Początkowo miał być w innym malowaniu ale nie wyszło więc jest to co jest. Zdjęcia też chciałem zrobić lepsze i wyszedłem z tym na dwór ale zwinąłem sie jeszcze szybciej ( brrrrrrrr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Merytorycznie się nie wypowiem, bo praktycznie nic nie wiem na temat tego czołgu, poza tym, że zaczyna mi się coraz bardziej podobać Technicznie prezentuje się całkiem fajnie, choć kolorystyka błota mogłaby być nieco bardziej zróżnicowana. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Merytorycznie sie nie wypowiadam bo to nie moja bajka. Natomiast modelarsko- bardzo fajnie się prezentuje. Wyszedł bardzo zacny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Gratulacje- a o gąsienicach "polerowanych" na zewnętrznych krawędziach Kolega zapomniał?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 To jest ta nowa zvezda tak ?? Model wygląda zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Naprawdę fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Podoba się: -kamuflaż -idealnie dobrane kolory do zdjęć tego wozu! -fajne delikatne ubłocenie, które nie kryje niedoróbek, ale pokazuje, że to istota błotna z natury jest -obiektywy celowników i peryskopów -całokształt -podpory pod zbiorniki zrobione tak, jak chcę zrobić u siebie;) Nie podoba się: -lewa gąsienica patrząc od przodu przyklejona krzywo -okablowanie na wieży na jej prawym przedzie jest podwójne -kilka elementów przyklejonych nierówno, trochę rzuca się w oczy Wrażenie ogólne mocno pozytywne, kawał bestii no i tempo jak TGV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Co do okablowania całkowita racja Gąsienica -myślę,żę masz na myśli to ogniwo które się rozlazło fakt ,rozerwała mi się w trakcie składania ale ,ze była już założona i pobrudzona nie udało mi się przywrócić do poprzedniego stanu. Tempo trzeba utrzymać bo musiałem wrócić do chałtury -terminy gonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Gratki, ładny model. Widząc go z przodu z tymi czerwonymi ślepiami to można się bestii naprawdę przestraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 No i co ja się tu będę ze swoim wychylał?? Ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Poza uwagami Kolegów jeszcze - brakuje jednego małego detalu -uszczelek gumowych na pokrywach optyki głowic systemu Sztora Niby niewielki detal ,dodaje jednak" smaczku" Przepraszam ,że dopiero teraz o tym wspominam ,ale zauważyłem to teraz w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 zerknę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Mimo kilku niedoróbek ciesza mnie Wasze opinie .Znaczy to,że tym razem nie zmarnowałem modelu, A jako,że rosyjskie czołgi sa najładniejsze zrobie go sobie napewno ponownie ale nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Świetny !! te wszystkie detale włazów lamp itp są oryginalnie zvezdowskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Tak, to wszystko od Zvezdy. Aż dziw bierze że umieli to zrobic . Biorę się za moja 90-ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko988 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Kocur! kładź go na jakąś dobrą poligonową podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Kocur! kładź go na jakąś dobrą poligonową podstawkę Byle nie taką : Ten pomysł, jest już zarezerwowany ( żartuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 niestety nie mam miejsca na podstawki....garaże zapełnione szczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Athlon ze zwezdy proponuje jeszcze T-80 UD lub BV są świetne. Ten czeka na mnie w przyszłości. Powiedz czym malowałeś optykę tego pojazdu. Chodzi mi o peryskopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Athlon ze zwezdy proponuje jeszcze T-80 UD lub BV są świetne. Ten czeka na mnie w przyszłości. Powiedz czym malowałeś optykę tego pojazdu. Chodzi mi o peryskopy. I 80 Ud i 80 Bv zvezdy robiłem Peryskopów nie maluję są z płyty DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 O widzisz tego pomysłu jeszcze przerabiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Koledzy już napisali chyba wszystko dla mnie pozostaje pogratulować pięknego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Współczesne tanki to nie moja bajka - ale ten mi się bardzo podoba . Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Model bardzo mi się podoba. Część F7 przyklejona odwrotnie (szczegół) . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 Część F7 przyklejona odwrotnie Łeeee jednak ktoś dojrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi