dekalotes Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Witam, przedstawiam czołg M1A1 Abrams U.S Army w skali 1:35 prosto z zestawu pudełkowego Trumpetera 5w1. Dodam, że jest to mój czwarty model w życiu (nie wliczając nie-malowanego samolotu w skali 1:144) i proszę o wyrozumiałość. Model sklejało mi się bardzo dobrze, nie mam większych zastrzeżeń. Warsztat i relacja z projektu znajdowała się na tym forum pod linkiem: viewtopic.php?f=87&t=30612 Niektórym model jest dobrze znany, a główne podziękowania składam Tobie gecon29 za częste podpatrywanie i podpowiedzi. Zapraszam do komentowania i wyrażania swoich opinii! Żeby uprzedzić to co nie było dograne: Brak kalkomanii z bumper codami (przód i tył) ponieważ uległy "zalaniu". W niedalekiej przyszłości postaram się je załatwić. Zapomniałem pomalować 2 skrzynki z zapasową amunicją na zielono przy skrzynkach na narzędzia. (też jeszcze do uratowania) Antenki, które nadają się jeszcze do wyprostowania i zdjęcia a także tło, które pozostawia wiele do życzenia - niestety nie jestem jeszcze biegłym fotografem. Jeżeli uda mi się jeszcze dorobić ładniejsze zdjęcia, z pewnością jeszcze tu je umieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Miło mi że mogłem być pomocny w stworzeniu tego naprawdę, ładnego modelu . Gratulacje . Teraz już nie masz odwrotu, następny Abrams to Dragon 3535 Prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dekalotes Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 Miło mi że mogłem być pomocny w stworzeniu tego naprawdę, ładnego modelu . Gratulacje . Teraz już nie masz odwrotu, następny Abrams to Dragon 3535 Prawda ?? Tylko i wyłącznie a to, że w przyszłości będzie jeszcze jeden Abrams to jest pewne, bo dotychczas nic mi nie dało tyle radochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Świetnie wygląda. Prawie go kupiłem, ale wybrałem Challengera 2. narobiłeś mi apetytu strasznie i coś czuję, że niedługo sprawię sobie takiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Model wyglada bardzo przyzwoicie - fajnie wywazony stosunek czystosci i brudu ...ale bylo by duzo lepiej gdybys popracowal nad prezentacja...znaczy sie nad zdjeciami, bo az sie prosi zeby pokazac ten model w ladniejszej odslonie. Mam nadzieje ze to nadrobisz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Nie ma opcji. Dopóki nie będzie porządnego tła, ja się nie wypowiadam. Bristol A2 kup (biały, albo niebieski lub czarny) i oprzyj o ścianę. Postaw na tym model, rzuć jakieś światło i wtedy zrób zdjęcia. Nawet najlepszy model na badziewnym tle będzie marnie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Model piękny, a tło nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Bardzo mi się podoba kompozycja i dobór kolorów - imho, wygląda bardzo naturalnie. Dołączam do prośby o lepsze a przynajmniej większe zdjęcia. Czwarty model, powiadasz - tylko tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Czysto zbudowany, jest ciekawy. Na przyszłość galerie rób przy białym tle kartka B1 i to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dekalotes Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 Naganę co do zdjęć dostałem również od dziewczyny także obiecuję poprawę i postaram się jutro (przy jej pomocy) dołożyć nową ciepłą porcję zdjęć ;) i dziękuję Wam za pozytywne opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Jak na czwarty model, to Twój Abrams wygląda całkiem do rzeczy. Weathering nie jest przesadzony, a delikatny dzięki czemu sam model nie jest nudny. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Model świetny, współczesna pancerka zawsze mi się podoba w przeciwieństwie do 100 wersji VI lub 50 wersji Tygrysa .Rozwijaj się dalej gorąco namawiam na blaszki fototrawienne będzie wyglądało jeszcze lepiej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Model świetny, współczesna pancerka zawsze mi się podoba w przeciwieństwie do 100 wersji VI lub 50 wersji Tygrysa .Rozwijaj się dalej gorąco namawiam na blaszki fototrawienne będzie wyglądało jeszcze lepiej.Pozdrawiam Właśnie ze względu na blaszki, zarekomendowałem koledze Abramsa od Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi