kub Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Też męczę ten model tylko że będzie brał udział w małej scence w czasie jazdy więc mam pytanie. Czy będziesz robił "otwarte"-odsłonięte peryskopy kierowcy? Jeśli tak to jak je wykonasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 Dzięki za wszystkie podpowiedzi.Szwy mogłyby faktycznie być delikatniejsze ale szpachlówkę mam już trochę gęstą.Co do peryskopów to będą zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 ''Łikendowe" wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 No to zaszalałeś. Teraz to by się przydało dać nową siatkę na silnik, bo ta "firmowa" wygląda nędznie przy tym co zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Możesz też zamaskować "gratami" vel "bambetlami", chociaż za bardzo nie widziałem zdjęć Teciaków zawalonych dodatkowego wyposażenia "osobistego" załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Przygotowałem koła.Zestawowe są tylko napędowe.Napinające to klony Dragona a jezdne mam dzięki pomocy kolegi Tank Red 1070, któremu tutaj chcę oficjalnie podziękować.Wydaje mi się że to koła Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Po długiej przerwie spowodowanej różnymi perturbacjami powracam.Model prysnąłem podkładem; I kolorem; Ubrałem także dziecku buty.Więcej fotek nie ocalało bo poleciał mi dysk w PC. Dojechały też kalki Toro, tak że pomału widać koniec tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Kolor gąsienic zdecydowanie nie. Za bardzo zardzewiałe. Malujesz aero? Można by mu delikatne cieniowanie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati13u Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 malowanie bardzo fajne-szczególnie cieniowanie. a gąsienice rzeczywiście możesz pociągnąć np.: ciemnym washem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 17 Maja 2012 Autor Share Napisano 17 Maja 2012 Tak aero,a wash jeszcze przed nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Bardzo ładny model, nawet bez "łosza". Czekam niecierpliwie na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 Po krótkiej przerwie..Kalki i Sidolux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Jak dla mnie świetny! Faktura wieży jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 dałem łosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 (edytowane) Trochę kurzu i KONIEC Zapraszam do GALERII Edytowane 1 Września 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Raczej do galerii... No a model wygląda super - bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi