Piotrek.S. Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Nowy Kim objeżdża kraj dzięki czemu wreszcie rozwiązała się sprawa malowania północnokoreańskich MiGów-29. Pod kabiną za pewnie coś o wiecznym Prezydencie Kim Ir Senie. A może instrukcja obsługi K-36? 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 1024 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Fotografie nie spełniające tego wymogu, mogą być usunięte z forum bez ostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Schemat malowania iście retro Niczym samoloty radzieckie z czasów 2 wojny światowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Tak jak to powiedział najbardziej chyba w Polsce znany gospodarz domu Stanisław A. : "My się nie wstydzimy dobrych wzorów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Jak dla mnie to wygląda jak egzemplarz muzealny / wystawowy / szkoleniowy. Wyciągnięty z hangaru do zdjęcia, ale pewnie się mylę. Te barwy to takie G.S.-owe. Zieleń ogrodzeniowa i błękit łazienkowy, brrr... brakuje jedynie "brązu" lamperniano-drzwiowego królującego niegdyś we wszelkich budynkach użyteczności publicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Ja mam pod blokiem ławki w takim kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Co do malowania to mieli lincolny na pogrzebie papy a teraz "hamerykańsnie" barwy(*), mianowicie: John Deere Green Ford Engine Blue. * Nie moje, znalazłem na ARC. A schemat wygląda jak przejęty z maszyn latających 1950-1953. Swoją drogą, generał na wszystkich fotach trzyma Una tak mocno jakby ten miał zaraz spier...ć na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Jak dla mnie to wygląda jak egzemplarz muzealny / wystawowy / szkoleniowy. Wyciągnięty z hangaru do zdjęcia A to oni mają coś innego prócz takich pokazowych? ... a zapomniałem parę lat temu spadł im jakiś mig-21pfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Samolot samolotem, nie dość, że kolory sprzed pół wieku to na dodatek malowany wałkiem, ale nie to mnie rozbawiło najbardziej. Przyjrzyjcie się mudnurowi pilota, to juz nawet nie okres wojny koreańskiej a pionierskie czasy lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Dokladnie,do tego kombinezonu bardziej pasuje pilotka a nie helm.Tylko nie jego mi zal,a tego narodu otumanionego,zabiedzonego i zaglodzonego.Ale to temat na inna rozmowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Skóra z węża strażackiego obszyta wiewiórkami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi