TAPIR Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Witam Jako iż jeszcze nie mam konkretnej nazwy dla dioramy to też temat pospolity. Więcej fotek wrzucę mam nadzieje wkrótce, na dzień dzisiejszy taki etap jak poniżej. Z elementów podstawowych już właściwie wszystko gotowe do pierwszego malowania ale do samego końca jeszcze kaaaaaaaaaaaaawał drogi ;) Cytuj
Spawacz Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Mmmmm , może do tego jakiś zestawik współczesnych wojakoów? Cytuj
Gerd Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Świetna kompozycja, zrób jakąś zaskakującą scenkę i będzie na prawdę super! Cytuj
TAPIR Napisano 3 Lutego 2012 Autor Napisano 3 Lutego 2012 Witam Absolutnie nic współczesnego ;) Pojazdy pokaże jak już zrobie całkowicie na razie tylko jeden gotowy : Wszystko w inscenizacji Jesień, Berlin 45 coś w ten deseń ;) Cytuj
michal0281 Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 bardzo ciekawe ps ten czerwono-brazowy co to jest za kolor? Cytuj
TAPIR Napisano 3 Lutego 2012 Autor Napisano 3 Lutego 2012 To moja mieszanka kilku odcieni czerwieni z dodatkiem brązu i na to bardzo mocna modulacja ;) Cytuj
dekalotes Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Diorama pierwsza klasa! Co bym oddał, za takie umiejętności! Cytuj
Gerd Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Co bym oddał, za takie umiejętności! Pozostaje ćwiczyć praktycznie, bo w tabletkach tego nie dają...po za tym idzie Ci całkiem nieźle. Pojazd ciekawy, świetne malowanie, szkoda tylko talentu na goebbelsowo. Powodzenia! Cytuj
TAPIR Napisano 4 Lutego 2012 Autor Napisano 4 Lutego 2012 Na goebbelsowo ? Chyba nie bardzo rozumiem ;) Cytuj
tomek14147 Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Pewnie chodzi o ramy czasowe - Jesień 1945. A tak poza tym fajnie się zapowiada. Cytuj
Gerd Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Na goebbelsowo ? Chyba nie bardzo rozumiem ;) Spieszę tłumaczyć" goebbelsowo czyt. "niemce". Na niemieckie "szkoda prądu.." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi