Firefly Vc Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Witam o to kolejny warsztat bardzo szybki ;o) .O samym modelu mogę powiedzieć że nawet miło się go składało ale nie bez problemów.Fotoki przedstawiają gotowy model do malowania ale za nim go prysnę muszę znaleźś jakieś fajne camo ponieważ model jest tego wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Aż nie pomyslałem że to 1/35 - wydawało mi się zę 1/16. Piękny detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Fakt model mam piękny detal i jest strasznie skomplikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Ależ to wielkie! Zdetalowana rzeczywiście super. Aż się prosi o podstawkę i figurantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 No jest wielka mnie też to zaskoczyło po złożeniu.Teraz przed 10 minutami właśnie ją pomalował na razię pierwsza warstwa.To dopiero początek zabawy z tą armatą.Tak będzie mini diorama z figurkami gdzieś w Ardenach 1944/1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Więc czekam na więcej. Piękny Pak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Fajna armata , zdetalowanie faktycznie robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 O to ciąg dalszy pracy nad modelem raptem kilka godzin.Jutro ciąg dalszy zmagań z Pak 43/41 scheuntor. Co wy na to 30 letni nie używany areograf made in ZSRR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Coś bym napisał, ale zdjęcia tak kiepskie że aż strach. Ale chyba jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Jutro będą lepsze postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 gdzieś w Ardenach 1944/1945 To tylko w kwestii "zgodności historycznej" zaznaczę, że w Ardenach, to akurat tych armat nie użyto. A łatki robione pędzlem, czy jakaś metoda natryskowa?? Zapowiada się ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 gdzieś w Ardenach 1944/1945 To tylko w kwestii "zgodności historycznej" zaznaczę, że w Ardenach, to akurat tych armat nie użyto. A łatki robione pędzlem, czy jakaś metoda natryskowa?? Zapowiada się ładnie. Tak łatki są wykonane pedzlem z rozcienczoną farbą Tamiya.A ta dioramka to taka lużna koncepcja.Dzięki serdeczne.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 To czekam na te lepsze foty. Wygląda całkiem nieźle. Miałem taki aerek bardzo dawno temu . Malował idealnie tylko farba ciekła między zbiornikiem a aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Aerograf dobry jak na swoje czasy ale teraz też daje rade mam go do dzisiaj nawet czasem używam,a armatka no coż ładny mebel Pozdrawiam Krzysiek.Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Witam teraz za czołem brudzenie armaty o to stan obecny.Wolę pokazywać niż pisać chociaż marny zemnie fotograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Bardzo fajnie Ci wyszły te plamy kamuflażu. Armatka nabrała "charakteru". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Dziekuję bardzo.Myślałem że nikomu się moja robota nie spodoba marny ze mnie modelarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 ... marny ze mnie modelarz.Taa, już. Niezłe kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Dzięki serdeczne teraz jak zrobię fotki to już będzię galeria ponieważ model jest prawię na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 marny ze mnie modelarz. Nie będe się kłócił Powiem tak- na tyle marny że po zobaczeniu Twojej roboty zachorowałem na tego paka! Mozesz się samobiczować, ale przykro mi wyszedł zaj...ście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 W pełni zgadzam się z chłopakami. Jest super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Dzięki panowie nie wiedziałem że będzie takie zainteresowanie tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Pak 43/41 na na mojej starej dioramce.Figurki nie są mojej roboty dałem je tak do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Teraz to już bez podstawki nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Teraz to już bez podstawki nie ma mowy. Tu się z tobą zgodzę ale nie mam jakiegokolwiek pomysłu na dioramke.Jedno co mi jeździ po głowie to Sd.Kfz.251/1 Ausf C/D z AFV Club-u żeby była na holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi