skala72 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Coś jest nie tak.. To prawdopodobne malowanie.A propos ,co z moim MT ? No tak, z malowaniem, masz zamiar je poprawiać czy zostawiasz tak jak jest?? Reszta to tak jak ci pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Elementy podstawki, I prawdopodobny układ na podstawce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Już powoli ją widze oczyma wyobraźni - jest wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Fajny industrial się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 hmm. To ja pójdę czegoś się napić i wstawię szampona do lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Nieco dalej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Fajnie wygląda. Myślałem,że będziesz miał problemy z pomalowaniem strzykawki z uwagi na materiał z jakiego jest odlana. Ale widzę,że Ci się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Adam, małe pytanko. Co to za syfon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Jakiś zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Acha, ale fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejooo Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 to malowanie jest... hmm? dziwne? chyba nie jest dokończone prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 dziwne? Bo to podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Wstępnie pomalowałem mur i ucharakteryzowałem płyty betonowe oraz przepust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Fajna podstawka będzie. Zaczyna nabierać życia. Nie jest trochę za ciemna? ale to tylko kwestia wyboru modelarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Jak tak pięknie pomalowałeś fakturę betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 .Szary podkład ,własny wash i nieco farb olejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Dołożyłem nieco roślinności' zrobiłem też ze słomek do napojów rury żeby nieco ożywić scenę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 jak robisz rdzę? wygląda bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Rury mnie rozwaliły - są świetne. Jak robiona rdza? Te płyty betonu to własna twórczość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Marca 2012 Autor Share Napisano 20 Marca 2012 Te płyty betonu to własna twórczość? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyklonK Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Człowieku, Ty te rury z metalu robiłeś chyba a nie ze słomek, tak pordzewiałe! Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Piękne to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Adamie- pikne to wszystko,pikne.Takie rzeczywiste...jak jeszcze dasz świeże ślady po gąskach na tym betonie to będzie miodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Wszystko ładnie i pięknie. Nie przekonuje mnie tylko złom w kanaliku. Harcerze z HJ nie przemierzali tej okolicy z wózeczkiem? Miałem nadzieję na więcej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi