Nugget Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Kolejny model, dawno go sklejałem(zdaje sie w drugiej klasie gimnazjum) jak o modelowaniu nie miałem pojęcia więc są babole (odstająca szyba). Trochę mu reaktywacje zrobiłem. Za zdjęcia dziękuję Timiemu. Edytowane 19 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Jak dla mnie jest fajnie, szyba trochę za bardzo brudna jak na mój gust i obłocenie na kołach, ale podoba mi się malowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Wygląda ciekawie. Pokrowiec na dach z prawej strony (patrząc od tyłu) wygląda jakoś lepiej niż z lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Pokrowiec to moja twórczość- z chusteczki możliwe, że z jednej strony lepiej, ja tam różnicy nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 No i można ze starej Itelerki? Można? Plandeka to najsłabszy element modelu... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Moim zdaniem jednak szyby, dach przed tym był jeszcze gorszy, taki plastikowy bez życia. dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 I kolejny ładny model. Gratuluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Dzieki' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Mam identyczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Mam identyczny.Pozdrawiam. To samo malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Ciekawie zmeczony brudasek.Podoba mi plandeka a szyby zawsze mozna zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Witam! Ładny! Podoba mi się. Babole? A który model ich nie ma. Jak Byś nie napisał o tej szybie, mało kto by to zauważył No i można ze starej Itelerki? Można? Italeri to strasznie porządna firma, a ten zestaw jest jednym z najlepszych. Tamiya sprzedaje go na japoński rynek w swoim pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Dzięki za ocenę i komentarze, zgadz się ten model ie jest trudny w sklejeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Nugget mówię Ci wymień te szybiska, bo szpecą Ci naprawdę fajnie wykonany model Z ostateczną i bardziej wnikliwą oceną Twojej pracy wstrzymam się do czasu aż stanie na dioramce. Jak na razie pochwalić mogę malowanie i wash. Brudzenie też niezłe chociaż lepiej ocenić je będzie można dopiero w jakimś środowisku. Jeśli pokusisz się o jego wykonanie, to moim zdaniem Twój Horch bardzo wiele zyska. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Dzięki za ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Mam identyczny.Pozdrawiam. To samo malowanie ? To znaczy ta sama firma, a malowanie jedną farbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 A ja przyczepie się do tych szybek, cały samochód jest prawie czysty, a szyby jak by specjalnie uwalone błotem by były. Jak by już chlapało, to i resztą wozu by bardziej ochlapało. Co do plandeki, to ... poprawiłbym, wygląda jak by się zerwała i na szybko była składana. Chusteczki czy tez folie nie zawsze są wskazane, czasami trzeba powalczyć z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Skala 72-dobra krytyka nie jest zła. Bardzo wartościowy podbudowujący komentarz.Dzięki za wszelką ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Myślę, że tak. Sam czasami coś robię, a jak później popatrzę, to .. Ja nie pokażę jednego z moich Pz.IV z "cudownym" błotem, bo sam bym musiał się nim tak "zwaloryzować". Bazowałem na zdjęciu, ale na modelu bez podstawki, winietki czy jak ją zwał,wygląda to koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi