WilkU Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Witam chciałem się zapytać jak można zrobić taką fakturę wierzy T -34-85 : http://www.jaylaverty.com/resources/JL_Article_48_T-34-85_012_650.jpg A przynajmniej zbliżoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Nie dasz rady zrobić faktury na żadnej "wierzy". To jest niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 ...a tymczasem T-34-85 ją zdradza. Biedna Faktura, już nigdy nikomu nie zawierzy. Wieeeeem, czepiam się, ale dołączyłem do Zakonu Dbałości O Polszczyznę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Jak będziesz wierzył w swoje umiejętności to dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkU Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Wiem że nie kiedy wykonują takie faktury z pomocą szpachlówki: nie wiem za bardzo jak to wygląda. Pokombinuje na kawałku jakiegoś modelarskiego złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Jak będziesz wierzył w swoje umiejętności to dasz radę. Hehe, wiara czyni cuda, ale niestety nie poprawia błędów ortograficznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Dział tajniki modelarstwa, mocium panie. Niby mogę Ci dać bezpośredni link ale tak nie zrobię poszukaj wierze że Ci się uda (mi to zajęło 1 minutę szybciej niż Tobie założenie tego tematu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkU Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Dzięki, poszukam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Wiem że nie kiedy wykonują takie faktury z pomocą szpachlówki: nie wiem za bardzo jak to wygląda. Pokombinuje na kawałku jakiegoś modelarskiego złomu. Widzę, że sugestie nie pomogły. KUP SŁOWNIK, albo zainstaluj Firefox'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 -Pomaluj wieżę nitro. Jak plastik zmięknie podziabaj go twardym pędzlem z przyciętym krótko włosiem. -Nałóż na wieżę szpachlówkę. Jak podeschnie dziabaj ją pędzlem. -Nakładaj pędzlem surfacer 500. Takie trzy sposoby pamiętam z oglądania pancerniackich wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi