Marwaw Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Witam, Ponieważ zrobiłem podstawkę, można wrzucać galerię. Relacja z budowy modelu jet tutaj: viewtopic.php?f=89&t=31229 A teraz najważniejsze, czyli zdjęcia: Oficjalna prezentacja moich wypocin na stronie KPMu znajduje się tutaj: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/inde ... 5&Itemid=1 Jest tam również galeria z większą ilością zdjęć. Jak aura pozwoli zrobię sesję w plenerze, w jakimś akwenie wodnym. Na razie zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Bardzo ładny model Mam nadzieje ze za niedługo zobaczę go na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Już się zachwycałem, ale chętnie jeszcze raz skomplementuję bo temat niebanalny a efekt końcowy baaardzo miły dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Świetna sprawa. Zupełnie nieznany mi temat, ciekawa machina, dobry model. Czego chcieć więcej? Słusznie- choć poniewczasie ;) - domagałem się galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Taki ze mnie marynista jak z koziej bródki puzon, ale Twój model bardzo mi się podoba. Jest inny, ciekawy i w polskich barwach. Radocha pełna Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Świetny model, kapitalna robota!! Żałuję jednak, że nie pokusiłeś się o dioramę, tak jak się na początku przymierzałeś Mimo tego, ręce same składają się do oklasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki za miłe słowa, a dioramka? W sumie wczoraj była ładna pogoda, więc... Zapraszam w rejs po bagnach Polesia: Więcej zdjęć tu: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=132 Edytowane 24 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 To jest to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Facet, genialne!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Cud, miód, orzechy i wiiiiiiiieeeeeeeeeeeeellllllkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 To jest to, nic więcej nie powiem wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi