Kuba9575 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Dzień dobry! Jak pewien Kolega z naszego forum nabyłem drogą kupna ten sympatyczny model za 8 zeta... Koniec ględzenia... Czas na fotki! Efektowne pudełko wraz z instrukcją malowania: Instrukcja składania: Kalkomanie: Części: Owiewki (niestety tej tylnego strzelca fabrycznie nie było ): Kilka zbliżeń: I fotka w stylu Edurad: Uwaga to mój pierwszy wpudłoks w życiu więc nie bijcie... Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 To stary dobry Mikro 144 Plastyka. Swoją drogą ABC to współczesna firma? Myślałem że formy do tego modelu przepadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 a jakiejś waloryzacji do tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 No to teraz czekać trzeba na blaszki parta po 150zł szt A na serio, gdzie to można zanabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Był sekundowy moment, że na drogim, "alle" znanym portalu aukcyjnym, były po 8 zeta na kup teraz, ale rozeszły się szybko, jak amunicja w myśliwcu... Pozdrawiam, JK PS to nie jest takie współczesne, też ma z 12 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Jask wspomniałem w innym dziale naszego forum co bardziej przedsiębiorczy gość wystawił go za ........99 plnów. No nie wiem. Może i aż taką wartość kolekcjonerska ma ale trzeba przyznać że przebitka 1000%owa to lekka przesada. No cóz może jakiś jelonek się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Jask wspomniałem w innym dziale naszego forum co bardziej przedsiębiorczy gość wystawił go za ........99 plnów. http://allegro.pl/wyprzedaz-pzl-p-37-b-los-mikro-rarytas-i2157460513.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Jest to ta lepsza i nowsza edycja modelu, która w przeciwieństwie do poprzednika ładnie odzwierciedla Łosia Boje się zobaczyć w takim razie oryginalnego Mikro 144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=13&t=11508 Pierwszy od góry... Mam nadzieję, że problemów z sercem nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Ło żesz w mordkę. faktycznie, lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Z sentymentu do Mikro - ja się pytam kto to tłoczył?tłoczy? iczy jest dostępne za 8 zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Tego już się nie uświadczy. Ja też zanabyłem po 8 zł tego Łośka, ale Kuba był szybszy z Inboxem To jest stare Mikro tłoczone krótko na początku lat 90-tych przez Mastercrafta Tak, takie były początki MC Pudełko i kalki są nawet super, ale wypraski to już jest katastrofa stare "zielone" MIKRO nie było aż tak poprzesówane A ten co go za 99 zeta wystawił to pewnie pomyślał że jakiś łoś, Łosia kupi A tak wygląda cała kolekcja Mikrusów I ten mniej foremny Łoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 To ja poproszę fotkę każdej maszyny z osobna (zwłaszcza łodzi latającej)... Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Tak - Artek zrób foty Schrecka- to był ''najulubienszy'' z Mikro.Potem Potez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi