Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co miałem wymodzić to wymodziłem.

Hełmy musiałem przemalować.

Nadal największą bolączką jest malowanie pyszczków.....

DSC03554.jpg

DSC03557.jpg

DSC03558.jpg

DSC03560.jpg

DSC03563.jpg

DSC03566.jpg

DSC03567.jpg

DSC03571.jpg

DSC03572.jpg

DSC03574.jpg

DSC03578.jpg

DSC03580.jpg

DSC03581.jpg

DSC03595.jpg

DSC03597.jpg

DSC03599.jpg

Napisano

Cudna. Od początku pomysł bardzo mi się podobał, ale ostateczny efekt przerósł me oczekiwania. Bardzo podobają mi się figurki, teren jak i kompozycja podstawki .

Napisano

Bardzo, fajnie od całości odbiegają tylko figurki niemców. Niektóre foty Ci ruszyło. Gratuluje udanej dioramy, będzie do zobaczenia na Bytomiu ??

Napisano

Za propagowanie Wielkiej Wojny - pokłon oddaje.Za wykonanie - również.

Z chęcią obejrzał bym sobie wszystko z bliska i naocznie...

Napisano

Nie jestem mistrzem z angielskiego ale Hell Verdun jakoś mi nie pasuje. Powinno być chyba Hell of Verdum albo Verdum's hell?

Napisano

Kapitalna diorama. Jak zwykle zrobiłeś kawał dobrej roboty. Podziwiam twoje dzieła i wiem, że sam nigdy takiego poziomu nie osiągnę. Mam tylko jedno malutkie zastrzezenie, raczej łatwe do naprawy. Figurka niemca dobiegającego do kolegów. Podeszwa buta, który jest w powietrzu jest sucha, a powinna byc mokra bo biegł po wodzie. Malnij ją połyskiem i będzie 100% ok.

Napisano

Dzięki panowie - niestety obróbki figurek ciągle się uczę.

Dioramka bedzie w Bytomiu , a buta zaraz mu sidoluxem machnę

Co do angielskiego to nie mam pojęcia - teraz trochę za późno na zmianę nazwy.

Napisano

Witam

Pięknie wykonana dioramka. Klasa sama w sobie. Jedyna moja uwaga jest podobna jak kolegi Clonera. Można to jeszcze poprawić. Wystarczy dodać małe "OF" pomiędzy wyrazami Hell i Verdun. Teraz wygląda to trochę dziwnie...

Tym nie mniej gratuluję Ci udanej pracy

Pozdrawiam

Kornik

Napisano

Cudowna diorama, wszstko jest na niej super jak na nią patrzę.

Tylko małe pytanko, czy stroje niemieckie nie były jednolite??

Napisano

Bardzo ładna praca. Jeśli mogę doradzić, to przykurzył bym i ubłocił jeszcze trochę figurki, szczególnie Francuza. Po kilku dniach walki w takich warunkach jego mundur stracił by wyjściowy kolor. Sądzę, że przydały by się jeszcze na nim przetarcia i plamy, a może jakiś bandaż na ręce...

Co do nazwy to może lepiej coś z francuskiego?

Napisano

Widziałem na żywo .

Toż to kawał dioramy jest . Jednak zdjęcia oszukują (trochę).

Moje gratulacje

Napisano

Sofa - stroje niemieckie są jednolite - te plamy to błoto.

Co do munduru francuza to w rzeczywistości jest bardziej zużyty.

Zresztą diorama wystawiona na aukcji, więc nie będę grzebał.

Bushi - ja mam z angielskim jak widać problemy, a Ty mi tu z francuskim wychodzisz

Napisano

Witam. Wielki pokłon za pracę włożoną w dioramę. Po prostu zwaliło mnie z nóg. Gratulacje

Pozdrawiam Szymek

Napisano

Jest tyle wątków warsztatowych poruszających ten temat, wystarczy przejżeć, zobacz warsztat ,,Hell of Verdun"

Napisano

Widziałem to na allegro czy to to sprzedajesz? Pytam z ciekawości.

• 2 weeks later...
Napisano
:kopara: Widziałem to na allegro czy to to sprzedajesz? Pytam z ciekawości.

Tak , zbieram kase na nową BIG scenkę