Adrianowro Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Co miałem wymodzić to wymodziłem. Hełmy musiałem przemalować. Nadal największą bolączką jest malowanie pyszczków..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Cudna. Od początku pomysł bardzo mi się podobał, ale ostateczny efekt przerósł me oczekiwania. Bardzo podobają mi się figurki, teren jak i kompozycja podstawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Bardzo, fajnie od całości odbiegają tylko figurki niemców. Niektóre foty Ci ruszyło. Gratuluje udanej dioramy, będzie do zobaczenia na Bytomiu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Za propagowanie Wielkiej Wojny - pokłon oddaje.Za wykonanie - również. Z chęcią obejrzał bym sobie wszystko z bliska i naocznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Nie jestem mistrzem z angielskiego ale Hell Verdun jakoś mi nie pasuje. Powinno być chyba Hell of Verdum albo Verdum's hell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Kapitalna diorama. Jak zwykle zrobiłeś kawał dobrej roboty. Podziwiam twoje dzieła i wiem, że sam nigdy takiego poziomu nie osiągnę. Mam tylko jedno malutkie zastrzezenie, raczej łatwe do naprawy. Figurka niemca dobiegającego do kolegów. Podeszwa buta, który jest w powietrzu jest sucha, a powinna byc mokra bo biegł po wodzie. Malnij ją połyskiem i będzie 100% ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Dzięki panowie - niestety obróbki figurek ciągle się uczę. Dioramka bedzie w Bytomiu , a buta zaraz mu sidoluxem machnę Co do angielskiego to nie mam pojęcia - teraz trochę za późno na zmianę nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Witam Pięknie wykonana dioramka. Klasa sama w sobie. Jedyna moja uwaga jest podobna jak kolegi Clonera. Można to jeszcze poprawić. Wystarczy dodać małe "OF" pomiędzy wyrazami Hell i Verdun. Teraz wygląda to trochę dziwnie... Tym nie mniej gratuluję Ci udanej pracy Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 oki doszło OF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Cudowna diorama, wszstko jest na niej super jak na nią patrzę. Tylko małe pytanko, czy stroje niemieckie nie były jednolite?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Bardzo ładna praca. Jeśli mogę doradzić, to przykurzył bym i ubłocił jeszcze trochę figurki, szczególnie Francuza. Po kilku dniach walki w takich warunkach jego mundur stracił by wyjściowy kolor. Sądzę, że przydały by się jeszcze na nim przetarcia i plamy, a może jakiś bandaż na ręce... Co do nazwy to może lepiej coś z francuskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Widziałem na żywo . Toż to kawał dioramy jest . Jednak zdjęcia oszukują (trochę). Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Piękna ! Nic dodać nic ująć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Bardzo dobra praca, widziałem w Bytomiu i przyznaję, że jedna z lepszych w swojej kategorii. Fantastyczna ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Sofa - stroje niemieckie są jednolite - te plamy to błoto. Co do munduru francuza to w rzeczywistości jest bardziej zużyty. Zresztą diorama wystawiona na aukcji, więc nie będę grzebał. Bushi - ja mam z angielskim jak widać problemy, a Ty mi tu z francuskim wychodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Witam. Wielki pokłon za pracę włożoną w dioramę. Po prostu zwaliło mnie z nóg. Gratulacje Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Mam pytanie jaki gips jest najlepszy na dioramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Jest tyle wątków warsztatowych poruszających ten temat, wystarczy przejżeć, zobacz warsztat ,,Hell of Verdun" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Widziałem to na allegro czy to to sprzedajesz? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 29 Marca 2012 Autor Share Napisano 29 Marca 2012 Widziałem to na allegro czy to to sprzedajesz? Pytam z ciekawości. Tak , zbieram kase na nową BIG scenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 aha dzięki bo byłem ciekawski hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi