tomeka6 Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Cześć! Nowa kabina wygląda dobrze! Przykro słyszeć o tej starej - co się c nią stało, jeśli mogę zapytać? Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam Paweł Pawle, tasma maskujaca zdarla mi fragment farby, wlozylem ja wiec do DOTa, farba zeszla bez problemu, ale plastik wszedl w jakas reakcje z plynem hamulcowym - zrobila sie skorka pomaranczy na powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Zgodzę się z grubym, że teraz kabinka ma znacznie fajniejszy wzór. Całość - przepiękna. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 WIESZ CO WKŁADASZ ZDJECIA TEGO PROJEKTU NA FACEBOOKA A CO Z STRONA WWW.MODELWORK.PL NIC NIE WŁOŻYŁEŚ NAWET NOWYCH ZDJĘĆ TEGO Volvo FH "L. Tynjala OY". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Share Napisano 22 Lutego 2013 WIESZ CO WKŁADASZ ZDJECIA TEGO PROJEKTU NA FACEBOOKA A CO Z STRONA WWW.MODELWORK.PL NIC NIE WŁOŻYŁEŚ NAWET NOWYCH ZDJĘĆ TEGO Volvo FH "L. Tynjala OY". Wiesz, generalnie ja decyduje o tym, co i gdzie "wkladam". Jak model bedzie gotowy to wtedy je "wloze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 4 Marca 2013 Autor Share Napisano 4 Marca 2013 Witam wszystkich, model (prawie) ukonczony, czekam tylko na pogode wtedy bede mogl zrobic jakies lepsze zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Świetna robota Model REWELACJA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Tak, jest piekny! Od początku było wiadomo, że to będzie coś! Jakie plany na przyszłość? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 "Ty to umisz." Robisz najlepsze czyściochy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Dzieki za komentarze ;). Wczoraj pomalowalem klamki i dolozylem lustra od wewnetrznej, tak ze mysle zrobic kilka dobrych fotek w granicach 17 marca - bede mial wiecej wolnego. Pawel, mam dwa projekty na biorku - Scania 144 do przewozu drewna - typowo szwedzki zestaw, a drugi to Sisu (scratch). Prawdopodobnie zabiore sie za Scanie. Copycat, czyscioch tylko z wierzchu - od spodu widac troche kurzu, musze jeszcze nabrac praktyki w brudzeniu modeli, bo jak na razie daleko mi do Twojego poziomu. Dzieki za komentarz ;), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 witam bardzo mi sie podoba twoje Volvo i mam do Ciebie pytanko skąd masz taki felgi na przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2013 witam bardzo mi sie podoba twoje Volvo i mam do Ciebie pytanko skąd masz taki felgi na przód? Felgi sa aluminiowe, tu masz link bezposrednio do producenta http://www.mca-model-accessories.co.uk/kit_form_services.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi