bazylms Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Baza pod malunki wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2012 Witam ,podziękował koledzy za dobre słowo Na razie wymalowałem tyle jak pomaluję boczne osłony piaskowym i wymaluję drobnicę pędzelkiem to wrzucę fotki . Pozdro Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Pięknie, model nabiera charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Mirku za ciemny jest, jak dasz płukanki i inne zabiegi zrobi się wręcz czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 A mi się podoba jak zazwyczaj twoje pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Mirku za ciemny jest, jak dasz płukanki i inne zabiegi zrobi się wręcz czarny. a kto powiedział że pójda jakieś... ogólnie dużo waloryzacji której po malowaniu nie widać za bardzo ale wspólczesna technika to nie mój konik więc sie dalej nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2012 Dzięki koledzy za odzew . Rafale mocniej już nie chciałem rozjaśniać koloru podstawowego bo wyszła by paprotka wasch zrobię punktowy a płukanki z jasnej zieleni i piaskowe co mi z tego wyjdzie zobaczymy . piekielny84 ..zawsze jest tak z waloryzacją że pod farbą mało widać ale myślę że suchym pędzlem ją trochę wyciągnę Na razie zastuj jak złapię jakiś wolny dzień bez pracy i grilla to coś zdziałam i się pochwalę . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam . Deszczyk popadał to i chwila czasu się znalazła , jak na razie dwie warstwy płukanki z Umbry Naturalnej rozjaśnionej bielą . Z efektu jestem dość zadowolony gdyż uzyskałem dobry podkład pod zróżnicowanie kolorów kurzu , jak wyjdzie zobaczymy . Jak zwykle wszelkie sugestie mile widziane . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Fajowo to wygląda jestem ciekaw dalszych etapów kurzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Jak zwykle niezawodnie Mirku! Współczesna pancerka w Twoim wykonaniu to to co najbardziej lubie oglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Dzięki koledzy w niedziele znów coś podciągnę to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Mirku, wygląda czadersko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Fajny kolor kurzu wyszedł z tej umbry z bielą. Trzeba wypróbować tą mieszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Nie podchodzi mi to brudzenie, może jeszcze aerkiem trochę napylisz jeszcze kurzu. Miejscami jest zbyt czysto, a miejscami zbyt brudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Września 2012 Autor Share Napisano 14 Września 2012 Hmm Rafale nic nie poradzę że ci nie podchodzi Dodałem trochę pigmentów oraz pasteli , prace nad samym modelem uważam za skończone . Pozostało mi pomalować jeszcze dwóch pajacyków i zrobić podstawkę . Fotki prześwietlone ale na żywo można będzie zobaczyć w Lublinie i stwierdzić czy się podoba czy nie . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Mi się bardzo podoba, a figuranci i podstawka na pewno jeszcze poprawią efekt końcowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Dzięki Klepas ,zapraszam do galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi