cloner16 Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Bardziej realna konwersja, tak przynajmniej myślę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Ekstra zacieki! Jak je zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Zacieki to produkt AK water effect. Kiedyś używałem glossa mieszanego z olejną ale teraz jestem zbyt leniwy. Efekt ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Coraz bardziej mis ię zaczynają podobać twoje modele, jak oceniasz produkty AK, bo u mnie szczerze mówiąc sie nie sprawdzają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Bardzo fajnie wykonana "wydumka" ;) Podoba mi się dbałość o detale jak i brudzenie i ślady eksploatacyjne. Gratuluję udanego modelu. Pozdrawiam Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Marca 2012 Autor Share Napisano 9 Marca 2012 Coraz bardziej mis ię zaczynają podobać twoje modele, jak oceniasz produkty AK, bo u mnie szczerze mówiąc sie nie sprawdzają ?? Niektóre to kompletne pomyłki , inne sąd doskonałe i pozwalają zaoszczędzić czas. Ten kosztował mnie 3 h roboty więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Fajny model, a wykonanie extra, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 ładnie zrobiony, efektowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Świetne brudzenie. Delikatne,ale bardzo efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Dziękuję za pozytywne opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Rewelacyjne brudzenie podwozia, ewidentnie najmocniejszy element modelu. Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Ładnie zrobiony. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Ogólnie niezły, ale zastanawia mnie kolor gąsienic -wygląda jakby baza (co też wydać na jednym zbliżeniu) była szara i coś szponci mi "armatka" -jakby polerowana była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Ogólnie niezły, ale zastanawia mnie kolor gąsienic -wygląda jakby baza (co też wydać na jednym zbliżeniu) była szara i coś szponci mi "armatka" -jakby polerowana była. A gąsienice były jakiego koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 No raczej nie szary mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 Pienkny model tylko zazdroscić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Ładne malowanie . Podoba mi się w szczególności brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi