SAGITARIUS Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Na pożywkę !! Smacznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Hmm. Damno nie widziałem nic z Afryka Korps. A tak poza tym bardzo ładny mogę się dowiedzieć jaka firma tych modeli. ____________ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Jak w tytule IBG Models - Made in Poland !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Cześć! Chętnie zobaczył bym więcej zdjęć ty ciężarówek. Zwłaszcza pokazujących przód, tył i ramę pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Bardzo mi się te wozy podobają. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Piękna robota. Super zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Fajne, a jak by tak podstawke zrobic to by bylo super ps jak bylo ze skladalnoscia zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Dawno już nie widziałem twoich modeli. Fajnie wyszło, jak oceniasz składalność szczegół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Oba modele bardzo udane, choć mnie do gustu bardziej przypadł afrykańczyk, głównie ze względu otarć piaskowej farby. Też z chęcią dowiedziałbym się czegoś na temat składalności i ewentualnych mankamentów tego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 13 Marca 2012 Autor Share Napisano 13 Marca 2012 Modele jak wiecie polskiej firmy IBG Models. Jakiś czas temu prezentowałem próbne wtryski i próbne sklejania. Modele są mocną pozycją, pierwsze wtryskowe Bussingi w 1/35. Już niebawem pojawią się wersje 4500 A i 4500 S. Osobiście nie miałem problemu z tymi modelami. Wszystko "siedzi" na swoim miejscu, grunt żeby solidnie przygotować części do sklejania. Tworzywo jak w przypadku poprzednich modeli IBG - dobrej jakości, łatwo obrabialne. Być może brakuje w tych modelach pewnej finezji, wycieraczek, fajnych klamek, delikatniejszego lusterka. Tą lukę wypełnia zestaw firmy również polskiej firmy Nikko Model. Zestaw blaszek, żywicznych części i plandeki Vacu. Jeszcze nie miałem tego zestawu ale to się niebawem zmieni. Podstawka ? Może kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi