Mikolaj75 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie to wygląda i bez wątpienia po zakończeniu malowania i położeniu kalek będzie świetny model. No i ta sylwetka... . Pamiętaj jednakowoż, że jest tu grupa (w tym ja), która będzie wypominać to niezłożone skrzydło, no ale co zrobić . Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Ze sie wtrace do rozmowy ale "jaki to FS"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 hmm zgodny z instrukcja, a kto mi powie jaki FS będzie po pół-rocznym rejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Witam ponownie. Niestety przy tym AZ model już mi cierpliwości brakuje. Cały czas pod górkę. Po pierwsze, to kalki których płyny nie brały drugie to też kalki które rwały sie jak cerata, trzecie to przy nakładaniu w/w utrąciłem statecznik pionowy i kuper o blat stołu, na wpół z połozonymi kalkami musiałem przyklejać i szpachlować jedno i drugie. Całe szczęście że sie udało. Malowanko. Dysze Oryginał. Kopia Po kaleczkach szpachlowaniu i malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Mimo tego jednego skrzydła podoba mi się twój model, jak cała konstrukcja. Czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 W ogóle nie widać szkód po awarii! Ładnie to opanowałeś. Już widać koniec zmagań z materią, pozostaje tylko czekać na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Do galerii Panowie jeszcze daleko. Teraz czeka mnie walka z goleniami i wiatrochron+owiewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Nigdy wcześniej nie doceniałem urody tego samolotu. A okazuje się, że to całkiem ładny samolot był. Oryginalny wygląd dyszy jest niesamowity !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2012 Dla mnie tez ma ciekawa sylwetkę, model dostał werniks mat-błysk i golenie podwozia. Dalsze postepy wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2012 A dziękuję, ciąg dalszy papraniny, cierpliwość sie kończy,instrukcja do dupy, pozycjonowanie zbiorników i pylonów musze zrobic wg zdjęć bo ni ku.... nie ma ani kołków pozycjonujacych ani dobrze pokazanych w instrukcji. Co chwila cos mi sp..... na podłoge i peka, spadło najpierw skrzydło potem owiewka, jedno i drugie od uderzenia sie wyszczerbiło, jedno i drugie naprawiłem ;) kokpi i wiatrochron done przykleiłem klapy, klapy podwozia, dysze. Zabrałem się za "struganie" lamp na skrzydła, no bo przecież w oryginale był tam plastik. Producent nie pokusił się o zrobieniu tych elementów z przezroczystego tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 4 Lipca 2012 Autor Share Napisano 4 Lipca 2012 Żeby nie było że nic nie robiłem, została sonda do tankowania, anteny pod kadłubem, okopcenia na bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Tak już sobie dziś parę razy spojrzałem w ten warsztat - no aż szkoda, że nie moja epoka i działka - bardzo ładny jest ten model. Trafia w moje poczucie estetyki. Spróbuj - jeśli mogę prosić - przynajmniej na galerię skombinować lepsze tło, żeby te deseczki/chusteczki nie zakłócały odbioru i pozwoliły na rzetelną kontemplację Demona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi