Twitch Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Dla mnie malina ja bym tylko wywalił ten karabin na pace a silnik postawił na jakichś deskach i obwiązał sznurem/liną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 moda na rozrzucanie karabinów i pistoletów maszynowych na pojeździe to jeden z gorszych pomysłów. włóż je do odpowiednich uchwytów bo jednak porządek musiał być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam. Model wygląda bardzo fajnie. Dodatki też stoją na wysokim poziomie. Mam tylko jedną uwagę. Ja bym ta linę położył na pace, albo wymienił na miedzianą, bo to ,,ucho tak nienaturalnie wisi w powietrzu. Reszta jest jak najbardziej ok. Aha i jeszcze jedno. Może ustawiłbyś model trochę bardziej pod kątem na podstawce, bo tak ładniej moim zdaniem by się prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Is-7 naturalnie na koniec model będzie pod większym skosem tak jak by miał zawracać A tu prezentuje drugą wersje dodatków naturalnie zielony klocek będzie oszlifowany i pokryty płachtą a line zrobię miedziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 To ja bym razem z tym klockiem ten silnik przykrył tyle że trochę odsłonił żeby było wiadome co się pod plandeką kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Twich prawie jak na zamówienie ;) Zielony klocek usunięty zastąpiony skrzynią z patyczków do kawy/herbaty a jak jedna powstała to czemu nie druga. No to jak są skrzynie to może by je jakoś przykryć bo tak smutno wygląda i powstało takie coś To już ostateczna wersja teraz podmalować poprzyklejać i gotowe. Skrzynki będą pomalowane a lina która w pewnych miejscach lewituje będzie dociśnięta przy klejeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 No i teraz mi się bardzo podoba... tylko pewnie mnie teraz zlinczujesz (ale to pewnie wynik mojej niewiedzy) czy ta lina w 1:72 nie jest za gruba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Coraz fajniej, ustaw trochę inaczej światło bo słabo widać bok pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 No i teraz mi się bardzo podoba... tylko pewnie mnie teraz zlinczujesz (ale to pewnie wynik mojej niewiedzy) czy ta lina w 1:72 nie jest za gruba?? Nie czemu jest cieńsza niż ta plastikowa ( do jej realizacji użyłem 6 nitek drucika obawiałem się ze mniejsza ilość nie da efektu splotu). A nawet jeśli niby jest gruba to kto powiedział ze jest ona ona od czołgu cz czegoś takiego Coraz fajniej, ustaw trochę inaczej światło bo słabo widać bok pojazdu. Spoko będzie galeria to się pobawię i wyśle Ci do retuszu foty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 No to spoko może na zdjęciach mi się tak widziało że jest jakaś grubsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Przyklejone i pomalowane: Potem jeśli pogoda w Krakowie pozwoli zrobię fotki w naturalnym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 I zdjęcia w słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Podoba mi się ta "graciarnia" na pace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Wygląda na prawdę fajnie jeszcze tylko mi tu ze dwóch niemiaszków brakuje i będzie malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Ciesze się panowie ze przypada wam od gustu moja wizja. Co do figurantów to będzie kiepska spraw przynajmniej do puki nie będzie zwrotu podatku :P bo już i tak mocno w tym miesiącu nadszarpałem swój budżet miedzy innymi na ten model i drukowania dyplomu... no chyba ze przywalę jednego z zestawu cezara z ciągnikiem jedno tonowym i pakiem 38. Tak cz siak kończę właśnie silnik czyli rury chłodnicy, pręty ,,rozporowe,, drążek kierownicy, potem pochwale się fotkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 .. Tak cz siak kończę właśnie silnik czyli rury chłodnicy, pręty ,,rozporowe,, drążek kierownicy, potem pochwale się fotkami:D Czekałem, czekałem i się chyba doczekam na doróbki Swoją drogą model przednio się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 .. Tak cz siak kończę właśnie silnik czyli rury chłodnicy, pręty ,,rozporowe,, drążek kierownicy, potem pochwale się fotkami:D Czekałem, czekałem i się chyba doczekam na doróbki Swoją drogą model przednio się prezentuje No Wosiek widzę ze wątpiłeś we mnie i moją pamięć Ja po prostu drobnice zawsze zostawiam na koniec by jej nie pourywać ;) No ale tak czy siak się doczekałeś ehh szkoda mi trochę tego modelu bo tka fajnie się go robiło a tu zaraz trza zrobić galerie i brać się za co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Piknie se to zmalowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Piknie se to zmalowałeś A dzięki ciesze się że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Nawet bardzo ładnie bym powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi