mandrivecs Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum... Nie będę zbytnio się rozpisywał, galeria i link warsztatowy (forum Humvee Arround The World) odpowiedzą na wszystkie pytania... Zapraszam do oglądania... Zestaw Bazowy: ACADEMY - M1025 Armament Carrier Dodatki: Eduard - Hummer Interior Set (for ACADEMY) Eduard - Hummer Exterior Set (for ACADEMY) Eduard - Armoured Door (for ACADEMY) Panzer ART - Hummer Wheels ... i parę innych części, kawałków plastiku itp... Malowanie: Pactra - Armour Sand (kolor bazowy) Pactra - Dark Green (wnętrze) Pactra - Light Ghost Grey (cieniowanie) ...i pomniejsze elementy również Pactra Wash - MIG Brown Wash Zdjęcia na podstawie których próbowałem wzorować swoją pracę: Model przedatwia pojazd używany przez US ARMY, dokładnie MILITARY POLICE BRIGADE w czasie pierwszej wojny w Zatoce, operacja "Pustynna Burza"... Galeria: http://www.humvee-models.com/viewforum.php?f=4 Warsztat: http://www.humvee-models.com/viewtopic.php?f=7&t=603 Zdjęcia gotowego ukończonego modelu: Podwozie: Wnętrze przed zamknięciem: Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Super!! bardzo mi się podoba, samochody wojskowe zawsze mi się podobały xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Model OK. Nie ma się do czego doczepić, a chciałbym (sorki- mam dzisiaj taki nastrój ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Ta gazeta Playboy mnie rozwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Bardzo fajny, szczególnie wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Świetnie ci wyszedł ten hummer. A wnętrze pierwsza klasa. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Świetny model. Jakiej firmy ta butelka wody (jaka jest treść etykiety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 I ja się dołączę pojazd zaj...fajnie zrobiony widzę ze szanowny kolega używa blaszek fototrawiennych ,Playboy i te szpargały wyglądają super,sam mam takie miniprinty z Real modela i z lubością ich wszędzie używam. Mam takie małe pytanko skąd masz tą butelkę z wodą mineralną? A w ogóle jest to pojazd z Pustynnej Burzy która jest moim konikiem (kleję tylko pojazdy z DS).Ogólnie super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Ta gazeta Playboy mnie rozwaliła hehe mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie przepadam za współczesnymi pojazdami , ale ten jest SUPER . Widać nakład pracy włożony w wykonanie wszystkich detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Dzięki za opinie... Butelka z wodą zapożyczona z zestawu M1114 Bronco Models. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi