gulus Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Przepraszam, ten kadłub: kto to? Przecież nie London 1/600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 "Wielka trójka" ,no jeśli tak będą tworzyć jak dziadek to pogratulować. A ten okręcik to trzy śruby czyli jakiś niemiec może.Następne dzieło powstaje ,na razie nie podejmuję się zgadnąć co to.Ale wracając do Londona,kurcze ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rykrol Napisano 29 Września 2012 Autor Share Napisano 29 Września 2012 Ten okręcik to stary leciwy Bismarck. Następny do roboty. Relacji nie będzie. Chyba że od połowy, bo tyle mam już zrobionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 A tak coś wietrzyłem od rufy że to niemiaszek .Co z tego że od połowy, ja tu z pomocą też coś planuje wstawić, no ale to nie w temacie Londona , może niedługo już. Wracając do Londona , zazdroszczę bo u mnie oczy już nie te i większe okręciki robię.Dlatego szacuneczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rykrol Napisano 6 Października 2012 Autor Share Napisano 6 Października 2012 27 Dzień. Kominy Wolno to wszystko idzie, ale nic na razie nie mogę na to zrobić. Zabrałem się za komin. A raczej dokończyłem to co zacząłem. Zdjęcia z dzisiejszego dnia. Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 No i już mi świta coś w mojej łepetynie. Nie ma to jak inspiracja czyjąś pracą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rykrol Napisano 7 Października 2012 Autor Share Napisano 7 Października 2012 28 Dzień. Boczne sponsony Pawlik zdradź tajemnice. Dzisiaj trochę mało czasu na hobby. Niedziela, obowiązki dla rodziny. Ale parę minut wyszarpnąłem na budowę. Są to sponsony na nadbudówce wieży dowodzenia. Nadbudówka jeszcze nie przyklejona, stąd te szpary. Teraz dużo roboty będzie z uzupełnianiem dupereli . Ale i to trzeba zrobić, mimo że one są takie małe. Zdjęcia z dzisiejszego dnia. Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Hmm, mam nie przeparte wrażenie, że osłona lewoburtowego sponsonu ma krzywą krawędź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 He ! Może zdradzę może nie... . Na razie musi dojrzeć, a potem się zrealizuje . No fakt jakby ciut krzywo jak dopatrzył się Forest. A może to tak kąt ujęcia pokazuje? No miarki w moich słabych gałkach ocznych nie mam, a czasem szkoda. Jutro walę do szpitala , kumpel bardzo dobry tam wylądował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rykrol Napisano 9 Października 2012 Autor Share Napisano 9 Października 2012 29 Dzień. Dalmierz stereoskopowy Dzisiaj jeden z elementów znajdujących się na pomoście nawigacyjnym. Mimo wymiarów (wys. 4,5 mm i 7 elementów), nie zdenerwowałem się. Poszło jakoś łagodnie. Element zostanie obcięty pod pierścieniem nogi. A w późniejszym czasie, dokleję jeszcze drabinkę, po której można się dostać do środka. Lewy sponsor zostanie poprawiony. Minimalnie poszedł mi do góry. Zdjęcia z dzisiejszego dnia. Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 No i..... co dalej! Dyrektorze stoczni,strajk?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rykrol Napisano 16 Października 2012 Autor Share Napisano 16 Października 2012 Strajk. Nie . Wesele chrześniaka w sobotę. Trzeba się jakoś przygotować. Pracę wznowię w przyszłym tygodniu. Ale dzięki Ci że mnie dopingujesz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Ooo! ... jeszcze jeden chce obchodzić "dzień męczennika" (rocznicę ślubu),pozdrowienia dla młodego desperata .Ech co te kobitki z nami robią.... .A tak już bardziej serio,dobrze że nie wszystkie to wiedźmy i bywają na tym świecie wyrozumiałe.Znam kilka takich i takich. No to abstynencja od jadła i napitku tylko żeby po niedzieli coś było na forum, niekoniecznie relacja z wesela . Pozdrawiam budowniczego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rykrol Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 30 Dzień. Elementy wieży i pokładu lotniczego Wiem, że idzie to ostatnio jak krew z nosa. Ale powoli do przodu. Dzisiaj umieściłem parę zdjęć z moich ostatnich dokonań. Naprawdę zabawa z wykonaniem tak małych elementów zabiera bardzo dużo czasu. A mnie go ciągle brak. Elementy te w niedługim czasie będą malowane. Tyle na dziś. Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi