Skocz do zawartości

Sd.Kfz. 251/7 Ausf.D 1:35 DML

Twitch

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz po tym w głębi widać że chyba kładli je na mostki
A po drugie to można by się pokosić o stwierdzenie iże na mostkach też kładli kamo... oglądając to zdjęcie.

sdekkamo.jpg

No i najprawdopodobniej ten rysunek przedstawia malowanie ze zdjęcia które wcześniej zamieściłem...

kfz7.jpg

• Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Stug to jesden z tych modeli,który chcę kiedyś złożyć.Czekam na warsztat.

Ja również miałem w planach Stuga... no i jest

Janusz, czyś ty jakiś bank opędzlował? A myślałęm że sie przerzuciłęs na Sdk-i? Fajnie będzie popatrzeć.

Banki odpuszczam za dużo zachodu ale co niektórych zdziwi model ten dostałem od kolegi z innego forum... wygrał go na jakimś konkursie a że nie w jego guście i w szafie ma chyba z 20 nie rozpakowanych modeli to ten postanowił mi sprezentować. A kolejny sdek by mnie chyba zanudził bo przecież nie wiele się od siebie różnią bryła ta sama... wiec trzeba troszkę od nich odsapnąć.

No i od razu mam pytanie do znawców... jaka lufa z RB będzie do niego pasowała ??

A tak na marginesie... udało mi się namówic moją ukochaną na to żeby pomalowała moją nieszczęsną panterę. No i co... chyba wyszła jej lepiej niż mi moja wersja

pantww%2001.jpg

pantww%2002.jpg

pantww%2003.jpg

Janusz, gdyby nie to, że z spod białe przebija green stuff a nie kolor właściwy to byłoby super zimowe kamo. Jaką to techniką było robione? Może czas pomyśleć o tym aby panna zajęła się malunkami, a ty tylko klejeniem?

Janusz, gdyby nie to, że z spod białe przebija green stuff a nie kolor właściwy to byłoby super zimowe kamo. Jaką to techniką było robione? Może czas pomyśleć o tym aby panna zajęła się malunkami, a ty tylko klejeniem?

To jej własnie mówiłem że ją poniosło w niektórych miejscach a technika była zadziwiająca... najpierw od tak se pomalowała na biało a potem z racji iż już się jej nie chciało dalej malować to chwyciła za gąbkę ścierną i tu i ówdzie poprzecierała potem nożykiem trochę poharatała i Voilà

Ale jednak ja wole nadal trenować swoją technikę malarską a ona niech swoją abstrakcję przelewa na płótno.

• 9 months later...

sklejam dokładnie Sd.Kfz 251/ 7 dragona i zdarzyła się katastrofa żona wyrzuciła mi instrukcję składania a jestem przy podwoziu syn jest zawiedziony. Jest szansa na jakiś skan ksero bardzo proszę