Twitch Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Wiesz po tym w głębi widać że chyba kładli je na mostki A po drugie to można by się pokosić o stwierdzenie iże na mostkach też kładli kamo... oglądając to zdjęcie. No i najprawdopodobniej ten rysunek przedstawia malowanie ze zdjęcia które wcześniej zamieściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Kamo wyszło bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Malowanie było nakładane na mostki, w większości pojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Dotarła dzisiaj paczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 No nie, kurde rzeczywiście ,,paczuszka" Świetny jest, oczywiście czekam na kolejny warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Stug to jesden z tych modeli,który chcę kiedyś złożyć.Czekam na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Janusz, czyś ty jakiś bank opędzlował? A myślałęm że sie przerzuciłęs na Sdk-i? Fajnie będzie popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Stug to jesden z tych modeli,który chcę kiedyś złożyć.Czekam na warsztat. Ja również miałem w planach Stuga... no i jest Janusz, czyś ty jakiś bank opędzlował? A myślałęm że sie przerzuciłęs na Sdk-i? Fajnie będzie popatrzeć. Banki odpuszczam za dużo zachodu ale co niektórych zdziwi model ten dostałem od kolegi z innego forum... wygrał go na jakimś konkursie a że nie w jego guście i w szafie ma chyba z 20 nie rozpakowanych modeli to ten postanowił mi sprezentować. A kolejny sdek by mnie chyba zanudził bo przecież nie wiele się od siebie różnią bryła ta sama... wiec trzeba troszkę od nich odsapnąć. No i od razu mam pytanie do znawców... jaka lufa z RB będzie do niego pasowała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 A tak na marginesie... udało mi się namówic moją ukochaną na to żeby pomalowała moją nieszczęsną panterę. No i co... chyba wyszła jej lepiej niż mi moja wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Janusz, gdyby nie to, że z spod białe przebija green stuff a nie kolor właściwy to byłoby super zimowe kamo. Jaką to techniką było robione? Może czas pomyśleć o tym aby panna zajęła się malunkami, a ty tylko klejeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Janusz, gdyby nie to, że z spod białe przebija green stuff a nie kolor właściwy to byłoby super zimowe kamo. Jaką to techniką było robione? Może czas pomyśleć o tym aby panna zajęła się malunkami, a ty tylko klejeniem? To jej własnie mówiłem że ją poniosło w niektórych miejscach a technika była zadziwiająca... najpierw od tak se pomalowała na biało a potem z racji iż już się jej nie chciało dalej malować to chwyciła za gąbkę ścierną i tu i ówdzie poprzecierała potem nożykiem trochę poharatała i Voilà Ale jednak ja wole nadal trenować swoją technikę malarską a ona niech swoją abstrakcję przelewa na płótno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2012 No to mi się wydaje że czas na galeria... Sd.Kfz. 251/7 Ausf D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p s Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 sklejam dokładnie Sd.Kfz 251/ 7 dragona i zdarzyła się katastrofa żona wyrzuciła mi instrukcję składania a jestem przy podwoziu syn jest zawiedziony. Jest szansa na jakiś skan ksero bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Jako że swego czasu zabezpieczyłem instrukcję Twicha z prac nad tym modelem proszę o PW z adresem e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p s Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 czy ktoś jeszcze może mi pomóc bo kolega chyba o mnie zapomniał chodzi tylko o skan instrukcji montażu bo nie mogę ruszyć z miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Może pomoże http://www.mojehobby.pl/products/Sd.Kfz.-251-7-Ausf.D-3-in-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Rozumiem, że na pozostałości z tego hanomaga mogę liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p s Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 jak wklejacie tu zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi