marioba Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam! Beobachtungspanzer Panther, ICM 1:35 Wyczerpujący warsztat znajduje się tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=32392 Zapraszam do oglądania i oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie. Szczególnie po tym washu, który zaprezentowałeś w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Zgadzam sie z Krzysztofem ps a najlepsze w tym wszystkim jest to ze wyszedl swietny model z wcale nie ekstra zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Ekstra model i ekstra warsztat. Super,że pokazujesz co jak robisz - był bym wdzięczny, gdybyś kolejne warsztaty prowadził w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Wszystko wygląda bardzo ładnie. Jedno małe ale jak dla mnie troszkę za sterylnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Kolejne cudo w Twoim wykonaniu. Brawo. Warsztat też całkiem niezły (noo dobra- był świetny, szczególnie ten wash). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Fajny...baaaardzo powiedzialbym 'Mariobowy' Wszystko wygląda bardzo ładnie. Jedno małe ale jak dla mnie troszkę za sterylnie Piotrek....no prosze Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Jak dla mnie trochę za czysty aale wykonany bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam! Po tygodniu w galerii wypada coś napisać... Bardzo ładnie. Szczególnie po tym washu, który zaprezentowałeś w warsztacie Dziękuję staram się... najlepsze w tym wszystkim jest to ze wyszedl swietny model z wcale nie ekstra zestawu Zestaw jest "prawie" OK. Polecam go wszystkim.... Ekstra model i ekstra warsztat. Super,że pokazujesz co jak robisz - był bym wdzięczny, gdybyś kolejne warsztaty prowadził w ten sposób Model jest OK. Warsztat-taki sobie. Przynajmniej starałem się coś pokazać... Wszystko wygląda bardzo ładnie. Jedno małe ale jak dla mnie troszkę za sterylnie Taki miał być... Kolejne cudo w Twoim wykonaniu. ?????????? Warsztat też całkiem niezły (noo dobra- był świetny, szczególnie ten wash) Fakt, wash jest mocno oryginalny.... Fajny...baaaardzo powiedzialbym 'Mariobowy' Tak, "mariobowy". Inaczej nie potrafię Jak dla mnie trochę za czysty aale wykonany bardzo dobrze Nie potrafię brudzić modeli. Nie wychodzi mi to. Staram się bardzo i nic. Dlatego robię modele czyste, ale z wyraźnymi śladami eksploatacji. Poza tym straszne dziękuję za to że model trochę się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi