TAPIR Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam Takie cuś, wrzucam bo model dość ciekawy i inny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Atrapa bardzo piękna i urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Bardzo ciekawy model. Raczej nie spotykany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Na bardzo to ciekawe. Mógłbyś coś więcej o nim napisać? Jaki producent? I najważniejsze pytanie - czy ten km to zestawowy czy masz go z innego źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Bardzo fajny model. Mógłbyś dać jakiś rys historyczny, istniało to na prawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Z tego co mi wiadomo to owszem było coś takiego ale fotek nie szukałem za bardzo oryginalnych konstrukcja tych bocznych nakładeK* na błotniki była drewniana, poza tym wieża była w zupełności sprawna i działało to Model to nie produkowany od dawna Azimut, całość żywica z wyjątkiem podłogi bo ta akurat była ściągnieta z modelu italeri starego Kubelwagena Co do KM-u to był w zestawie już odlany z białego metalu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam foty tego pojazdu w książeczce pt.VW at war-kubelwagen,schwimmwagen & specjal vehicles Michaela Sawodnego. Jak dam rade to kiedyś tam wrzucę foty tego modelu v-wika.W ksążecce jest opisany jako -EVEN A DUMMY TANK(Type 823) .Także było takie coś .Co to za produkt czy samorubka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Dobra nie doczytałem wyżej już wiem co to za produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Heeeh..., model naprawdę fajny no i wyjątkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Pierwszy raz widzę model atrapy więc duży szacunek. Model wykonany jak dla mnie na wysokim poziomie .Fajny kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi