Twitch Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 No i malina czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Witam. Ładny, w dodatku, w malowaniu z jedynie słusznego pułku Będziesz robił z przodu mocowania na zapasowe ogniwa ? ( oryginał posiadał dwa mocowania na zapasowe gąsienice na osłonie transmisji ). Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Dzięki Koledzy Pigmenty będą ale za bardzo nie wiem jak z nimi podziałać /gdzie,jak dużo itd/ ,Jacku mocowań już raczej nie będzie ,przeoczyłem je na zdjęciu ,teraz jak napisałeś to przyjrzałem sie fotografii i widze je ,umknęło mi ,boje sie ,że podczas przyklejania coś sknocę z malowaniem,powiedz jeszcze czy na tych uchwytach były montowane zapasy?czy tylko tak dla ozdoby przyspawali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Bardzo pikny kolego Robercie. Lecisz z tematem aż miło. Masz juz nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 piękną wole zmalowałeś, czekam na brudzenie i powodzenia na ostatnim etapie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Dzięki Panowie piękną wole zmalowałeś, czekam na brudzenie i powodzenia na ostatnim etapie budowy Brudzenia już troszke jest ale z tymi pigmentami dumam co tu wydumać i jestem w kropce Masz juz nastepny? A i owszem mam leży sobie i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Świetny ! Zupełnie jak prawdziwy, widać ta ciężkość metalu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 No ładnie to wychodzi Robert. Podobają mi się te wszystkie zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Robert jest pięknie. Biorąc pod uwagę realia historyczne to wóz ten wojował króciutko wiosną 1945 na północy Włoch. Więc nie wiem co jest bardziej na miejscu ale chyba nie błoto (to było charakterystyczne dla walk np w dolinie Liri i ogółem dla wiosny w południowych Włoszech), raczej coś ziemistego lub piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Jutro galeria. /sory za fotki ale robiłem Córki małpką ,jutro będą normalne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Galeria http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=32954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi