MarJa Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Witam i przedstawiam mój pierwszy na tym forum model. Zapraszam do komentowania i pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Ładny model, choć okolice zawieszenia sprawiają wrażenie jakby były naolejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Zgadzam się z kolegą. Napisz może coś więcej, jakie to dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
księżak Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Kolega bazylms ma rację. Dół modelu wygląda jak kąpany w oliwie, ale model fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Modelik wygląda fajnie. Chciał bym tylko zobaczyć lepsze,wyraźniejsze fotki.Na tych prawie nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Witam! Model jest w malowaniu zimowym i postanowiłem, żeby jego podwozie stwarzało wrażenia mokrego - chyba się nie udało, wnoszę po komentarzach. Model jest składakiem z Pz III Revella; działo + wycier ze Stuga Trumpetera; włazy i kalki Pz IV F1 Dragona + blaszka Parta na osłonie rur wydechowych i blokady do drzwiczek na wierzy + błotniki własnego wykonania (przednie). Załączam jaśniejszą fotkę, dziękuję za komentarze i pozdrawiam, Marcin Zapraszam też do mojej nowej galerii: Stug C/D L48 1:72 - wariacja na temat działa, a może i jego nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Na ostatniej fotce to myślałem że to inny model. Kolory dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Bardzo fajny pancer. Szczególnie malowanie mi się podoba. Gdyby nie było napisane w tytule to bym się nie kapnął, że to 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati13u Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Gdyby nie było napisane w tytule to bym się nie kapnął, że to 1/72. Ja dopiero po tym komentarzu się zorientowałem. wykonanie godne 1:35, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Zgadzam się z kolegami. Teraz wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Dziękuję bardzo i pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi