Twitch Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 A i jeszcze prośba odnośnie zdjęć:rób proszę fotki na maxymalnej przysłonie /29,32/ więcej zobaczymy Postaram się takie robić... Teraz tak na szybko zrobione zdjęcia z ochotnikami do mojego Stuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Ten gość na lewo ma zaj***isty zaciesz Najważniejsze blaszki które miałem zamiar wykorzystać zrobione, zostało parę dupereli i można będzie uznać że jest przygotowany do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Dumo oni z Holandii wracają a tamten tak zaciesza bo Stuga ziołem wypchał A tak serio ja się nie znam ale mi się podoba praca obu panów. PS Dumo żadnej łatwizny wszystkie blaszki wykożystujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Oj powiem Ci nie mialem chęci i poszedłem na łatwizne ale zaoszczędziłem dwa lata życia przez nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Fajne te figsy. Rafał ten to Tamka? Pytam, bo chyba tylko oni dają metalową lufę tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Najlepszy model wersji B jest tamki wykonanie super, ruchome podwozie, metalowa lufa, nawet blach nie trzeba kupować nie potrzebnie się skusiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Maja 2012 Autor Share Napisano 30 Maja 2012 Bracia razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 A u mnie jedna strona gąsek już gotowa do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Będziesz Janusz malowął na modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Będziesz Janusz malowął na modelu? Broń Boże... na kole napędowym jest miejsce do rozłączenia gąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 Świetnie się ułożyły gąski, gratulacje ja magic tracków składać nie potrafie. Powolutku zaczynam kombinować wybierać malowania: lub to, ale nie mogę znaleźć dokładniejszego schematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Dawaj ten pierwszy-fajniej się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Ta pierwsza plansza to z Militariów J.Ledwocha jest,jeśli tak to poszukałbym czegoś bardziej wiarygodnego(a raczej uważał z tymi planszami) chyba że jest do tego jakieś zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Witam Dokładnie - malowanki to w większości wypadków dość wątpliwy materiał ikonograficzny No i taka mała dygresia...na planszy jest w wersji StuG F8, a nie G Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2012 Koperku doskonale o tym wiem że to wersja F ale spodobało mi się malowanie. Mam kilka monografii ale schematów malować zasępili i szukam wszystkiego na googlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Rafał czytaj posty i kto je pisze.. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Oj wybacz wczoraj byłem pod wpływem Malowanie także pod wpływem znajomych będzie brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Oj wybacz wczoraj byłem pod wpływem Malowanie także pod wpływem znajomych będzie brązowe. To maluj, maluj Rafał A tymczasem Stug staną już na swoich gąskach... i przyznam szczerze że pierwszy raz jestem zadowolony z układania ogniwek, malowania i montażu na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Jeśli chcę mieć ladne zwisy pomiędzy kołami kładę na nie 2zł i zostawiam do wyschnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 No to ja zapraszam do galerii StuG. III Ausf. G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Podkład na stuga nałożone, jeszcze dzisiaj nałożę farbe bazową i zamieszczę tutaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Jedna warstwa bazowego nałożona, niestety więcej już nic nie zrobię aerograf mi się spierdzielił, nawet po całkowitym czyszczeniu nie przepuszcza przez siebie wody ani rozpuszczalników: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Cieszę się Rafał że wróciłeś do tego warsztatu... za długo już czekałem na twój ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Bardzo miło to słyszeć Janek Postępy, modulacja lekka zrobiona, nowy aparat nowe możliwości tak namieszałem że nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Malowanie bazowe + akrylowy filtr nałożony. Zastanawiam się czy nie dać lekkiego gdzie nie gdzie zimowego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi