Dawid99 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Witam Kilka dni temu rozpocząłem pracę nad dioramą.Będą na niej: -Roślinki-słoma. -pień drzewa. -Płot -4 Figurki -jakaś ruina -Duużo śniegu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Te złuszczenia farby na leżącej figurce są już usunięte Jestem otwarty na wszelkie uwagi i porady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Popraw twarz 1 Niemca i dawaj dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 zastanawiałes się kiedyś nad rodzajami kamuflażu na niemieckich panterkach? zrób to teraz póki nie jest zbyt póxno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer_lehr Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Włóż w to trochę serca i poświęć temu trochę więcej czasu. Nie rób na odwal. I przede wszystkim sprawdź malowanie figurek, bo to mi nijak do niemców nie pasuje. Chyba że ci właśnie wylądowali na ziemi, a do tej pory ukrywali się na ciemnej stronie księżyca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid99 Posted May 24, 2012 Author Share Posted May 24, 2012 Takie malowanie sugeruję Academy :/ .Pracę rozpocznę w niedzielę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Ten kamuflaż bardziej podchodzi pod ruską amewe niż kamo WH lub SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts