Dawid99 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Witam Kilka dni temu rozpocząłem pracę nad dioramą.Będą na niej: -Roślinki-słoma. -pień drzewa. -Płot -4 Figurki -jakaś ruina -Duużo śniegu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Te złuszczenia farby na leżącej figurce są już usunięte Jestem otwarty na wszelkie uwagi i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Popraw twarz 1 Niemca i dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 zastanawiałes się kiedyś nad rodzajami kamuflażu na niemieckich panterkach? zrób to teraz póki nie jest zbyt póxno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Włóż w to trochę serca i poświęć temu trochę więcej czasu. Nie rób na odwal. I przede wszystkim sprawdź malowanie figurek, bo to mi nijak do niemców nie pasuje. Chyba że ci właśnie wylądowali na ziemi, a do tej pory ukrywali się na ciemnej stronie księżyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Takie malowanie sugeruję Academy :/ .Pracę rozpocznę w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 OMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Ten kamuflaż bardziej podchodzi pod ruską amewe niż kamo WH lub SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi