DarkWing Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Galeria gotowego modelu, który był wyjątkowo długo przeze mnie męczony... Cieszę się, że mam go już za sobą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Ja też się cieszę, że masz już go za sobą. Wreszcie można go zobaczyć w całej okazałości Piękny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 NO cudowny sprzęcik.Ogólnie wrażenie 8.5/10 P.s Chyba lekko kalki ci się przestawiły na kapach zaworowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Genialna robota, jakość szczegółów i wykonania powala. Jedna rzecz która trochę dziwnie wyszła (w porównaniu do reszty oczywiście) to pasy - jakoś tak nie naturalnie wyglądają - chodzi mi o tą białą obwódkę dookoła każdego elementu. Tak czy siak model klasa i gratuluję wykonania 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Model piekny ,nie moja bajka co prawda ale moją uwagę przyciągnęły fotografie :powiedz proszę czym robiłeś jakie oświetlenie itppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 Dziękuję wszystkim za opinie i cieszę się, że model mimo wszystko wzbudza pozytywne emocje. ...powiedz proszę czym robiłeś jakie oświetlenie itppozdrawiam Zdjęcia są robione na rozłożonym arkuszu foli samoprzylepnej - czarna satyna (półmat). Oświetlenie: z góry lampy jarzeniowe (2 panele z odcieniem żółtym i 1 panel z odcieniem niebieskim). Dodatkowo niektóre zdjęcia są doświetlane lampką z żarówką halogenową o mocy ~70W. Aparat to Canon 1100D z obiektywem 28-50. Samych ustawień ekspozycji nie pamiętam ale można skopiować sobie zdjęcia na dysk i wtedy we właściwościach przeczytać całość ustawień. Na pewno ISO 100 i przysłona F22-29. Czasy w kilku i kilkunastu sekundach. Aparat oczywiście na statwie, migawka wyzwalana zdalnie z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 No pięknie zrobiony, ale szczęka to mi opadła jak zobaczyłem ile to kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 cudko ... ale mógłbyś nie przerywać napisu canon z tyłu:) aparat canon też może coś za reklamę dostaniesz pozdrawiam i do dzieła dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Super fajny. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Ładnie się prezentuje. Wrażenie robi całe okablowanie. Opony ładnie przytarte (chyba ). Mi się najbardziej podobają tarcze hamulcowe . Ogólnie na 5+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi