Sandman Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2012 Nie jest jeszcze sklejone. Strategia może i dziwna, ale tak mi jest wygodniej działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Strategia może i dziwna, ale tak mi jest wygodniej działać. Tyle tylko, że przy sklejaniu, najczęściej wtedy, kiedy jest to niewskazane, a więc gdy powierzchnia jest pomalowana, wypływa zawsze jakaś cholerna kropelka kleju, która zżera farbę, a i najczęściej zdarza się, że coś tam trzeba przypiłować. Ale skoro tak Ci jest wygodnie... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Prawie koniec. Do zrobienia zostały anteny, biedronka i może minimalnie trochę błota i kurzu. No i oczywiście minimalnie poprawki w niektórych miejscach. Kilka zdjęć w trybie "super makro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 powiem delikatnie.........szpary do bólu po sklejeniu ...zostawisz to tak...bo myślę że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Na metalowych elementach przebija kolor miedzi... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 Dzięki, wydaje mi się że udało mi się to poprawić. Zrobiłem biedronkę, ale chyba będę musiał ją trochę zmyć bo za ostra wyszła, szczególnie na przedniej płycie. Zostało już tylko okurzenie (najtrudniejsza część). Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Zrobiłem biedronkę, ale chyba będę musiał ją trochę zmyć bo za ostra wyszła, szczególnie na przedniej płycie. Zostało już tylko okurzenie (najtrudniejsza część). Co sądzicie? Ja bym jeszcze pościerał biedronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 17 Lipca 2012 Autor Share Napisano 17 Lipca 2012 Tak zrobiłem, myślę ze jest lepiej, dam jej trochę jeszcze przeschnąć i zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Wydaję mi się, że biedronkę w przeciwieństwie do washa robi się na matowej lub satynowej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 Zrobiłem co się dało, ale biedronka mocno trzyma. Pościerałem ją i na całość dałem płukankę z mocno rozcieńczonej żółci neapolitańskiej. W sumie to podoba mi się efekt. Zastanawiam się czy brudzić i obijać model, bo znając życie schrzanię to i cała praca pójdzie na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Ja bym trochę podkurzył i dał trochę obić, bo tak to trochę nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi