copycat Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Niektóre zdjęcia są jednocześnie linkami do galerii. Pierwszy szybki projekt, kiedyś go rozbiorę i zrobię od nowa. Western Star wersja australijska, Italeri 1:24 Leżał nieskończony 3 lata, jakoś tak wyszło że na nim ćwiczyłem nowe aerografy. Zrobiony na dniach, ale tak że wstyd. Trochę brudzenia mi pozostało do zrobienia. Galerii nie będzie. Mercedes Actros Black Edition, Italeri 1:24 Czwarty bo trzeci dalej rozgrzebany. Mack Superliner, baza Italeri 1:24 Peterbilt, baza Italeri 1:24 Mack DM 600, szkrzynia scratch, AMT 1:25 Bedford OSBT, EMHAR 1:24 Jedyne zdjęcie z przeszłości, model kartonowy sprzed około 15 lat. Dużo ich było, ale poszły za moimi plecami do śmietnika, ja nie miałem serca, sam tego zrobić. PzKpfw II 1:25 karton. Pierwsze próby z podstawkami. Mercedes 1628s Revell 1:25 warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Pierwsze i drugie zdjęcie jak prawdziwe, a może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Mack na drewno troszkę wygięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Tak te badyle są ciężkie, a rama to scratch z polistyrenu 0,5mm który jest miękki. Gnie się pod ciężarem, ale bez obciążenia jest prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Cześć! W twoich kolejnych modelach widać ten postęp - rozwijasz się, mocna rzecz! I budujesz o wiele szybciej ode mnie Jestem fanem Twojej twórczości - życzę powodzenia w dalszych projektach i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Update pierwszego posta na prośbę autora Piękne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 Tiran 5, Tamiya 1:35, gąsienice Trumpeter. Warsztat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Jest czad, piękne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Mack Superliner i Bedford OSBT podobają mi się najbardziej. Bardzo ciekawe model, niech fakt, że zaciekawiły nie-ciężarowca będzie jakimś wyznacznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 Września 2020 Autor Share Napisano 2 Września 2020 (edytowane) T-62 Trumpeter warsztat: Galeria: Edytowane 1 Sierpnia 2021 przez copycat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Października 2020 Autor Share Napisano 18 Października 2020 (edytowane) Edytowane 1 Sierpnia 2021 przez copycat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Października 2021 Autor Share Napisano 21 Października 2021 (edytowane) Edytowane 21 Października 2021 przez copycat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Maja 2022 Autor Share Napisano 26 Maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Września 2023 Autor Share Napisano 5 Września 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Września 2023 Autor Share Napisano 30 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi