Michał96 Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Bardzo mi się podoba Grzesiek. Podstawka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 Dziękuję za odzew i miłe komentarze. Teraz albo Walenty albo Sherman. Zależy co bardziej będzie mi pasowało.W rezerwie czeka kolejny jeep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Tak czy siak czekam na twoje następne odsłony w jakimkolwiek temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Podoba mi się kurzenie, czym nakładałeś i czym utrwalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 Dzięki Janusz. Pigmenty Kremera nakładane aerografem. Jako rozcieńczalnika użyłem zmywacza do paznokci. Pigmenty utrwalane fixerem do pasteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Galeria . http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=34277&p=523073#p523073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi