marioba Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Witam! Horch Kfz 15, Italeri 1:35 Warsztat jest tutaj http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=32823&start=30 I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Bardzo przyjemny modelik. Szczególnie w oko wpadły mi siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Nie ma się co rozpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Model jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Bardzo ładnie zmalowany ,brakuje mi troche obić nawet bardzo delikatnych i może zacieków ale i bez tego bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Witam Fajny, czysty itp.. Plandeka mi się podoba. Ogólnie kawałek dobrej roboty Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Składany dach jest naprawdę dobry. Całość też bardzo pozytywna. Może byś tak skopał jakiś model dla odmiany, bo ochów i achów zabraknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Podoba jak i wczesniej. Tez bym chcial na takim lajcie takie modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Szkoda że kurcze cała modulacja zanikła. Model fajny, plandeka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Model jest świetny i bardzo czysto wykonany. Brakuje jednak trochę tych delikatnych obić, ale i tak jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Bardzo ładne fotki. Model wygląda na prawdziwy. Siedzenia fajnie "zapuszczone" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Powstala jakaś moda na vintage? Co chwila jakaś stara tamka albo italerka . Ale to dobrze. Widac że ze starych modeli też można zbudować fajną replikę i jak wiele zależy od malowania. Bardzo przyjemny dla oka model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Witam Szanownych Forumowiczów! Po tygodniu w galerii, wypada coś napisać... Szczególnie w oko wpadły mi siedzenia Trochę nie miałem pomysłu na to jak je wykończyć. W sumie wyszły nawet bardzo OK Bardzo ładnie zmalowany ,brakuje mi troche obić nawet bardzo delikatnych i może zacieków ale i bez tego bardzo mi sie podoba Świadomie zrezygnowałem z obić i ostrej demolki pojazdu. Napisałem o tym w warsztacie... Fajny, czysty itp.. Plandeka mi się podoba. Ogólnie kawałek dobrej roboty Dzięki! Plandeka też mi się podoba... Może byś tak skopał jakiś model dla odmiany, bo ochów i achów zabraknie? Zapewniam cię że parę modeli udało mi się skopać straszliwie. Cześć stoi na półce i straszy, a reszta skończyła w koszu. Tez bym chcial na takim lajcie takie modele... Nie ma problemu z tym lajtem. Trzeba mieć po prostu wszystko w ............. Szkoda że kurcze cała modulacja zanikła Trochę tej modulacji zostało i to akurat tyle ile potrzeba. Model wygląda na prawdziwy.Siedzenia fajnie "zapuszczone To chyba najlepsza ocena mojej pracy! Bardzo dziękuję! Powstala jakaś moda na vintage? Co chwila jakaś stara tamka albo italerka . Ale to dobrze. Widac że ze starych modeli też można zbudować fajną replikę i jak wiele zależy od malowania. Bardzo przyjemny dla oka model. Może jest jakaś moda na stare modele, ale w moim przypadku, to po prostu stare zapasy pudełek, które kupowałem na przestrzeni iluś tam lat. Częśc tych modeli stoi rozbabrana, część nienapoczęta, część wstępnie pomalowana i czeka na wenę twórczą... Generalnie dziękuję wszystkim za pozytywny odbiór tego mojego gniota! Jeszcze raz wielkie dziękuję! Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Więcej takich "gniotów"! Ciekaw byłem, jak Ci wyjdzie kolor panzergrau z tego, co na początku naniosłeś na model... Gratuluję wyczucia odcienia i jego modulacji. Twoja praca zachęca do "ruszenia" tego, co drzemie w innych starych pudełkach. Lubię taką robotę- bo daje impuls do własnej inwencji... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi