Kosynier Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Model zrobiony na konkurs na Starym PWM'ie. W planach jak zwykle podstawka, pewnie za rok powstanie ;) Jedno zdjęcie zrobione przy naturalnym świetle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Kolejny ładny modelik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekk Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Fajnie zrobiony model. Szkoda, że malowanie SF i błąd w oznakowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosynier Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 Fajnie zrobiony model. Szkoda, że malowanie SF i błąd w oznakowaniu. Wiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Witam Abstra:bip:ąc od kwestii merytorycznych dotyczących malowania, model prezentuje się całkiem do rzeczy. Wykonany jest schludnie i efektownie. Dobre wrażenie robią narzędzia, km-y oraz rdza na wydechach (nie jest płaska i sztuczna). Jeśli miałbym się do czegoś uczepić (poza malowaniem i oznaczeniami oczywiście) to byłoby to kurzenie, które mogłoby być nieco bardziej zróżnicowane tonowo. Poza tym jest naprawdę git! Zasługuje na podstawkę Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Nie bardzo rozumiem dlaczego jeden km jest wyżej drugiego. Te km-y były zsynchronizowane i podnosiły się oraz obracały razem. Całość jednak mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosynier Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 KMy są różnie bo tak się ułożyły do zdjęcia jak będzie podstawka to dopilnuję żeby były ułożone równo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosynier Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 Podstawka skończona, według założenia: Staghound na górskiej skalistej dróżce, gdzieś we Włoszech. Dopiero podczas obróbki zdjęć zauważyłem że na modelu znalazły się ślady po drobinach gipsu. Wszelkie komentarze mile widziane, miłego oglądania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Witam! Dobrze to wygląda! Szkoda że malowanie jest SF. Nie bardzo to lubię... Ale to moje subiektywne odczucie. Poza tym jest na czym oko zawiesić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosynier Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 Z malowaniem to dałem ciała , ale teraz już wiem do kogo uderzać przy pojazdach używanych przez WP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpon Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Kolejna super praca. Wykonanie przyćmiewa SF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts