Kosynier Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Model zrobiony na konkurs na Starym PWM'ie. W planach jak zwykle podstawka, pewnie za rok powstanie ;) Jedno zdjęcie zrobione przy naturalnym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Kolejny ładny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Fajnie zrobiony model. Szkoda, że malowanie SF i błąd w oznakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Fajnie zrobiony model. Szkoda, że malowanie SF i błąd w oznakowaniu. Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Witam Abstra:bip:ąc od kwestii merytorycznych dotyczących malowania, model prezentuje się całkiem do rzeczy. Wykonany jest schludnie i efektownie. Dobre wrażenie robią narzędzia, km-y oraz rdza na wydechach (nie jest płaska i sztuczna). Jeśli miałbym się do czegoś uczepić (poza malowaniem i oznaczeniami oczywiście) to byłoby to kurzenie, które mogłoby być nieco bardziej zróżnicowane tonowo. Poza tym jest naprawdę git! Zasługuje na podstawkę Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Nie bardzo rozumiem dlaczego jeden km jest wyżej drugiego. Te km-y były zsynchronizowane i podnosiły się oraz obracały razem. Całość jednak mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2012 KMy są różnie bo tak się ułożyły do zdjęcia jak będzie podstawka to dopilnuję żeby były ułożone równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Podstawka skończona, według założenia: Staghound na górskiej skalistej dróżce, gdzieś we Włoszech. Dopiero podczas obróbki zdjęć zauważyłem że na modelu znalazły się ślady po drobinach gipsu. Wszelkie komentarze mile widziane, miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Witam! Dobrze to wygląda! Szkoda że malowanie jest SF. Nie bardzo to lubię... Ale to moje subiektywne odczucie. Poza tym jest na czym oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Z malowaniem to dałem ciała , ale teraz już wiem do kogo uderzać przy pojazdach używanych przez WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Kolejna super praca. Wykonanie przyćmiewa SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi