DARTH Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Ja po meczu Euro Polska-Rosja wciąż szukam wieży od modelu ... Ja wczoraj w czasie meczu kładłem sido na teciaka , ale w drugiej połowie dałem spokuj aero za bardzo latało w łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Tak z ciekawości-te kółka na błotnikach"do góry nogami"po co były??Dumo nastawiasz się na wrzesień???;-)nie możesz -we wrześniu jest imprezka w Poznaniu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Dumo nastawiasz się na wrzesień???;-)nie możesz -we wrześniu jest imprezka w Poznaniu!! Rafal da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2012 Piotrek tam wchodziła konstrukcja z lemiechem. Robert dobrze prawi no kur** będę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Liczę na Ciebie! a co do kółek to już myślałem że to zapas tak po angolsku przewożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Super warsztat. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Sam mam ostatnio chęć na Churchill'a (piękny brzydal) i na Królową Pustyni też. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Witam. Jeden model Konrada, Dumo, Twitch-a czy Skikut-a to już piękności, a co dopiero cztery w jednym temacie ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Mocno kibicuję wszystkim i życzę udanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Witam! Wieża znaleziona! Okazało się, że była w skrzynce na listy, więcej pisał nie będę bo aż wstyd. Mam już modele za zamówienie z głowy więc biorę się za swoje. Wieża skończona, nie przyklejone jedynie te daszki peryskopów. Będą one malowane oddzielnie bo pod nie idą przeźroczyste szkiełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Kurczę tak patrzę patrzę..i mam co raz większą ochotę na tego brzydala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2012 Kurczę tak patrzę patrzę..i mam co raz większą ochotę na tego brzydala.. ...i bardzo dobrze, kupuj waść i buduj waść z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Nie dam rady i tak mógłbym sklepik otworzyć... ale kiedyś się skusze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2012 No spoko a co tam masz ciekawego, zaczynaj jakiś warsztat jak będziesz miał chwilę wolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Dumo, mój już gotowy do malowania. Kiedy maziamy? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2012 Dumo, mój już gotowy do malowania. Kiedy maziamy? xD Na początku lipca bazgramy Mojemu już też nie daleko do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 No spoko a co tam masz ciekawego, zaczynaj jakiś warsztat jak będziesz miał chwilę wolną. Oj rozgrzebanych jest kilka muszę to ogarnąć i sam jeszcze nie wiem na co mam chęć..trafiłem ostatnio universal carriera z tamki +blaszkai chyba się skuszę-taki mały na w miarę szybkie zakończenie sprawy..organizuję teraz "krajowe"kalki do niego bo zachciało mi się zrobić coś naszego..a na wasze brzydale będę dalej spoglądał..jakie malowanko knujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Taka mała tankietka szybko robota pójdzie Co do malowania standardowa zieleń, mała winietka na plażach Normandii. Będę miał trochę roboty przy realnej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dumo, mój już gotowy do malowania. Kiedy maziamy? xD Na początku lipca bazgramy Mojemu już też nie daleko do końca. Zgadzam się w 100%. Malujemy na początku lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Osz Ty mendo!! Jak spierdzielisz powiesze!! xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Ooooo kurcze konrad aleś podgonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Chyba kupie sobie tego churchilla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Osz Ty mendo!! Jak spierdzielisz powiesze!! xD Tego się najbardziej boje. Nie skończyłem żadnego modelu od paru dobrych miesięcy i brak siły duchowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Ciekawe przedsięwzięcie ale byłoby jeszcze bardziej integracyjnie gdybyście robi wspólnie jednego Churchilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Ciekawe przedsięwzięcie ale byłoby jeszcze bardziej integracyjnie gdybyście robi wspólnie jednego Churchilla Niestety mieszkamy zbyt daleko wszyscy od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Ciekawe przedsięwzięcie ale byłoby jeszcze bardziej integracyjnie gdybyście robi wspólnie jednego Churchilla Niestety mieszkamy zbyt daleko wszyscy od siebie. Też mi wytłumaczenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi