Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Pięknie zmalowany i subtelnie ubrudzony, jak zwykle Mógłbyś proszę przy błoceniu drugiej strony zrobić mały sbs jak uzyskać efekt takiego fajnego błotka? Z góry dzięki Kami Mógłbyś. Cytuj
Is-7 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam. Konrad tylko ochlapaj go trochę błotkiem w okolicach kół oraz z tyło i z przodu, bo tak trochę będzie sztucznie wyglądał. Reszta wygląda super. Cytuj
Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam.Konrad tylko ochlapaj go trochę błotkiem w okolicach kół oraz z tyło i z przodu, bo tak trochę będzie sztucznie wyglądał. Reszta wygląda super. Wiadome ale pierw obicia. Cytuj
piotrkur Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Ładnie panie,ładnie!! a Dumo śpi czy sesje kończy??? Cytuj
Konrad C Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Tak sam będzie z drugą stroną, dojdzie jeszcze jasny kurz w zakamarkach. Teraz tylko druga strona i wieża, no i Fruile + liny Eureki. :P Cytuj
Michał96 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Świetne brudzenie Podobają mi się te zacieki na bocznych burtach. Cytuj
Is-7 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Witam. Ale pięknie go usyfiłeś. Już teraz wygląda świetnie, a co dopiero jak go skończysz ? ? ? Cytuj
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 No temat brudzenia na jednym boku mam zamknięty, dojdą jeszcze jasne opryski błota. :P Aczkolwiek czuje, że przesadziłem. :-> Cytuj
KrzychuP Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Trzecie zdjęcie od góry wygląda jak grafika 3D,ładne rzeczy tu się wyprawia. Cytuj
Is-7 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Witam. Konradzie wcale nie przesadziłeś. Czerczil wygląda super. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Witam No i kupiłem tego brzydala ,tylko ,że tych ogniwek dodatkowych nie mam ,były w innej wersji ale za to cena 40zł większa .Konrad jak byś mógł poratować nawet tymi z gumy /pudełkowymi/ ogniwami Proszę mnie dopisac do tytułu Cytuj
Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 Fajnie Robercie ze dolaczyles. Prosze moderatora o dopisanie Roberta w tytule, bo ja juz tego zmienic nie moge. Cytuj
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 w zestawie są dodatkowe ogniwa Konrad możesz tą fotke zrobic z innym czołgiem 35ce bo ciekawy jestem jaki on duży jest A nie mówiłem. Kupie ogniwka to ci coś tam podesle. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Moje hobby pomyliło pudeka i dali foty z innego Cytuj
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Moje hobby pomyliło pudeka i dali foty z innego Nie, ja w swoim Mk. IV miałem te ogniwka na opancerzenie. Tylko czar tkwi w tym, ze dają je do pierwszych wypustów. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 No to jak Ci zostanie to bym się pisał a jak to będzie kłopot to najwyżej sobie odleję Cytuj
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 No jak mówiłem, że wyśle jak kupie to tak będzie. Tylko nie wiem kiedy kupie bo ostatnio kupiłem parę skrupek i się portfel wychudził. Cytuj
Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 Noo mi tez by sie przydalo pare plastikowych ogniwek. Fajna kolekcja Ci sie zbiera Konradzie. Cytuj
Twitch Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Noo mi tez by sie przydalo pare plastikowych ogniwek. Fajna kolekcja Ci sie zbiera Konradzie. Tobie Rafał też... kolekcja modeli do malowania co z twoim stugiem a raczej ze stugami No a swoją droga żeś Konrad odstawił tego churchilla... piękny Cytuj
Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 Stugi jak i cala reszta leza i czekaja chwilowo nie mam ani checi ani czasu na budowe. Za jakis czas znowu wroce do modelarstwa. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Panowie potrzebuję materiału fotograficznego z churchilem mark cztery ,mam co prawda Militaria nr Wydanie Specjalne nr 4 ale czwóreczki jak na lekarstwo ,nie chodzi mi o jakis konkretny egzemplarz a bardziej o sprzęt mocno wyeksploatowany ,bez błotników np. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Z dzisiaj ,ta zawiecha to jakaś masakra ,pierdylion części i wszystko ruchome Cytuj
Konrad C Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Kupiłem drugiego Churchilla AVRE Niedługo dam tutaj warsztat. Cytuj
Dumo Napisano 8 Lipca 2012 Autor Napisano 8 Lipca 2012 Moj juz prawie zbudowany ale kurde nie mam jak zdjec wrzucic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi