Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Pięknie zmalowany i subtelnie ubrudzony, jak zwykle Mógłbyś proszę przy błoceniu drugiej strony zrobić mały sbs jak uzyskać efekt takiego fajnego błotka? Z góry dzięki Kami Mógłbyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Witam. Konrad tylko ochlapaj go trochę błotkiem w okolicach kół oraz z tyło i z przodu, bo tak trochę będzie sztucznie wyglądał. Reszta wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Witam.Konrad tylko ochlapaj go trochę błotkiem w okolicach kół oraz z tyło i z przodu, bo tak trochę będzie sztucznie wyglądał. Reszta wygląda super. Wiadome ale pierw obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Ładnie panie,ładnie!! a Dumo śpi czy sesje kończy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Świetny i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Tak sam będzie z drugą stroną, dojdzie jeszcze jasny kurz w zakamarkach. Teraz tylko druga strona i wieża, no i Fruile + liny Eureki. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Świetne brudzenie Podobają mi się te zacieki na bocznych burtach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Witam. Ale pięknie go usyfiłeś. Już teraz wygląda świetnie, a co dopiero jak go skończysz ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 No temat brudzenia na jednym boku mam zamknięty, dojdą jeszcze jasne opryski błota. :P Aczkolwiek czuje, że przesadziłem. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Trzecie zdjęcie od góry wygląda jak grafika 3D,ładne rzeczy tu się wyprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Witam. Konradzie wcale nie przesadziłeś. Czerczil wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Witam No i kupiłem tego brzydala ,tylko ,że tych ogniwek dodatkowych nie mam ,były w innej wersji ale za to cena 40zł większa .Konrad jak byś mógł poratować nawet tymi z gumy /pudełkowymi/ ogniwami Proszę mnie dopisac do tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Autor Share Napisano 5 Lipca 2012 Fajnie Robercie ze dolaczyles. Prosze moderatora o dopisanie Roberta w tytule, bo ja juz tego zmienic nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 w zestawie są dodatkowe ogniwa Konrad możesz tą fotke zrobic z innym czołgiem 35ce bo ciekawy jestem jaki on duży jest A nie mówiłem. Kupie ogniwka to ci coś tam podesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Moje hobby pomyliło pudeka i dali foty z innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Moje hobby pomyliło pudeka i dali foty z innego Nie, ja w swoim Mk. IV miałem te ogniwka na opancerzenie. Tylko czar tkwi w tym, ze dają je do pierwszych wypustów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 No to jak Ci zostanie to bym się pisał a jak to będzie kłopot to najwyżej sobie odleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 No jak mówiłem, że wyśle jak kupie to tak będzie. Tylko nie wiem kiedy kupie bo ostatnio kupiłem parę skrupek i się portfel wychudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Autor Share Napisano 5 Lipca 2012 Noo mi tez by sie przydalo pare plastikowych ogniwek. Fajna kolekcja Ci sie zbiera Konradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Noo mi tez by sie przydalo pare plastikowych ogniwek. Fajna kolekcja Ci sie zbiera Konradzie. Tobie Rafał też... kolekcja modeli do malowania co z twoim stugiem a raczej ze stugami No a swoją droga żeś Konrad odstawił tego churchilla... piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Lipca 2012 Autor Share Napisano 5 Lipca 2012 Stugi jak i cala reszta leza i czekaja chwilowo nie mam ani checi ani czasu na budowe. Za jakis czas znowu wroce do modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Panowie potrzebuję materiału fotograficznego z churchilem mark cztery ,mam co prawda Militaria nr Wydanie Specjalne nr 4 ale czwóreczki jak na lekarstwo ,nie chodzi mi o jakis konkretny egzemplarz a bardziej o sprzęt mocno wyeksploatowany ,bez błotników np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Z dzisiaj ,ta zawiecha to jakaś masakra ,pierdylion części i wszystko ruchome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Kupiłem drugiego Churchilla AVRE Niedługo dam tutaj warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Moj juz prawie zbudowany ale kurde nie mam jak zdjec wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi