Dumo Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Moja kolekcja do malowania z czerczilem w roli głównej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Maluj Stugi, jestem bardzo ciekaw jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Września 2012 Autor Share Napisano 12 Września 2012 A co to za dziwny kolorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 A co to za dziwny kolorek ? Kolorek jest w sam raz, to rozjaśniona zieleń brytyjska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Kurka, fajnie zmalowany. A co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Baza to nieśmiertelna Pactra A88 bodajże, wiem, że jakis niemiecki zielony. Po przeliczeniu z instrukcji nadaje sie dosyc ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 a czum malujesz czonki narzędzi tez fany r odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 A wiesz co nie powiem bo mam zamazany numer z farbą na słoiczku ale jak dorwę jakiś drewniany to maluje bo potem na to i tak ida oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 tesz mam ten problem z pactami ze oznaczenia znikają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Nie wiem Konrad jak ty to robisz. Po prostu świetnie, jak prawdziwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Michał ma rację Piękny Zdradzisz jak malowałeś narzędzia? Głównie chodzi mi o elementy metalowe. Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Świetna robota Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Michał ma rację Piękny Zdradzisz jak malowałeś narzędzia? Głównie chodzi mi o elementy metalowe. Pozdrawiam Kamil To nic innego jak czarna Pactra + suchy pędzel kolorem metalicznym/rdzawym. Dodałem zacieki (więcej będzie po kalkomaniach), model odstawiam aż wyschnie a następnie zalakieruję go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Lakier oraz kalkomanie. Co sadzicie o takim maskowaniu krzaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Fajnie pasuje. A co to za roślinność - sztuczna czy prawdziwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Piękny, nic dodać nic ująć Nie mogę się doczekać pigmentów Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Fajnie pasuje. A co to za roślinność - sztuczna czy prawdziwa? Sztuczna, jakiś czas temu jeden Pan wystawiał takie gałązki na allegro za gorsze. Wieża obita, na kadłubie na razie tylko obicia jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Matko jaki on jest szkaradny!! chyba go sobie zapodam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Podrostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Potworek obity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Obijanie wyszo ci bardzo naturalnie. Gąbka czy pędzelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi